NBA

Πως είναι να αντιμετωπίζεις τον Αντετοκούνμπο; Οι αντίπαλοί του απαντούν

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, right, drives to the basket as Los Angeles Lakers forward Anthony Davis defends during the first half of an NBA basketball game Friday, March 6, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo, right, drives to the basket as Los Angeles Lakers forward Anthony Davis defends during the first half of an NBA basketball game Friday, March 6, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Με μπάλα κατεδάφισης παρομοίασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο προπονητής των Σίξερς, Μπρετ Μπράουν, που έδωσε τρομερές ατάκες για τον Greek Freak σε κείμενο της Milwaukee Journal Sentinel.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε σε LIVE στον λογαριασμό του στο Instagram πως ο πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμος παίκτης στο ΝΒΑ είναι ο Τζέιμς Χάρντεν, σίγουρα όμως πολλοί από τους αντιπάλους του θεωρούν εκείνον τον απόλυτο εφιάλτη. Ο Greek Freak έχει μάκρος, δύναμη, εκρηκτικότητα, σπουδαίο ταλέντο, δίψα για διάκριση, είναι σε καλή ηλικία και αυτός ο συνδυασμός μοιάζει... φονικός, μπασκετικά μιλώντας.

Η δημοσιογράφος της Milwaukee Journal Sentinel, Λόρι Νίκελ, μίλησε με ανθρώπους που είναι... καταδικασμένοι να βρίσκουν συνεχώς απέναντί τους τον Αντετοκούνμπο και τους ζήτησε να σχολιάσουν πως προετοιμάζονται, πως αντιμετωπίζουν και πως προσπαθούν να φρενάρουν αυτόν τον παίκτη-φαινόμενο που έχει ελάχιστες αδυναμίες στο παιχνίδι του και δουλεύει με στόχο να τις εξαλείψει και αυτές.

" Πηγαίνει με ταχύτητα 100 μιλίων την ώρα, ακριβώς προς το πρόσωπό σου και το τελευταίο δευτερόλεπτο μπορεί να αλλάξει ταχύτητα και βηματισμό. Μιλάμε για ικανότητα εκτός λογικής. Και είναι τόσο τεράστιος, είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις. Πρέπει να επιλέξεις το δηλητήριο που θα πιεις, κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις από ποιο σπαθί θα πεθάνεις. Και καλή σου τύχη" ήταν τα γλαφυρά λόγια του προπονητή των Σίξερς, Μπρετ Μπράουν.

" Είναι ένα τρένο σε κίνηση. Μια μπάλα κατεδάφισης. Πηγαίνει στον ώμο του αντιπάλου του, στο πρόσωπό του, πως θα μαρκάρεις ένα τέτοιο τρένο; Είναι προφανές ότι πρέπει να βάλεις πολλά κορμιά μπροστά του" πρόσθεσε ο Μπράουν και συνέχισε: " Ο τρόπος με τον οποίο οι Μπακς χτίστηκαν γύρω από τον Αντετοκούνμπο, είναι για χειροκρότημα".

Διαβάστε στο κείμενο της Λόρι Νίκελ τι είπαν ο σέντερ των Σίξερς, Αλ Χόρφορντ, ο προπονητής των Πέισερς, Νέιτ ΜακΜίλαν και ο σέντερ της ομάδας της Ιντιανάπολις, Μάιλς Τέρνερ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ