NBA

Ράσελ αντί Ολαντίπο στο All Star Game

Ράσελ αντί Ολαντίπο στο All Star Game
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι ο Ντ'Αντζελο Ράσελ των Νετς θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Βίκτορ Ολαντίπο στο All Star Game της Σάρλοτ.

Ο Ντ'Άντζελο Ράσελ είναι πλέον και επίσημα All Star. Όπως ανακοίνωσε το ΝΒΑ, ο γκαρντ των Νετς θα αντικαταστήσει τον Βίκτορ Ολαντίπο, ο οποίος έχει τεθεί εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού στο πόδι.

Η κλήση του Ράσελ αποτελεί μία δικαίωση για τον νεαρό γκαρντ - έστω και σε... δεύτερο χρόνο - αφού φέτος διανύει σεζόν καριέρας, αριθμώντας 19.6 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο, οδηγώντας τους Νετς μέχρι στιγμής στην 6η θέση της Ανατολής. Με αυτό τον τρόπο, ο Ράσελ μπορεί πλέον να εξαιρεθεί από την λίστα των.. αδικημένων του All Star Game .

Μετά την κλήση του Ράσελ - αλλά και την τιμής ένεκεν ένταξη των Ντιρκ Νοβίτζκι και Ντουέιν Γουέιντ στα ρόστερ του All Star Game - οι 26 παίκτες που θα αγωνιστούν στο All Star Game είναι οι εξής:

ΑΝΑΤΟΛΗ

Βασικοί: Καϊρί Ίρβινγκ (Σέλτικς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Κεμπά Γουόκερ (Χόρνετς), Καγουάι Λέοναρντ (Ράπτορς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (captain - Μπακς)

Αναπληρωματικοί: Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Μπλέικ Γκρίφιν (Πίστονς), Μπεν Σίμονς (Σίξερς), Κρις Μίντλετον (Μπακς), Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς), Ντ'Άντζελο Ράσελ (Νετς), Ντουέιν Γουέιντ (Χιτ)

ΔΥΣΗ

Βασικοί: Στέφεν Κάρι (Γουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Θάντερ), ΛεΜπρόν Τζέιμς (captain - Λέικερς)

Αναπληρωματικοί: Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγγετς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Θάντερ), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Τίμπεργουλβς), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Σπερς), Κλέι Τόμπσον (Γουόριορς), Ντιρκ Νοβίτζκι (Μάβερικς)

*Θυμίζουμε ότι οι 24 από αυτούς να αναμένεται μπουν σε μια "δεξαμενή" και από εκεί θα προκύψουν - μέσω διαδικασίας Draft που θα γίνει στις 7/2 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το TNT- τα ρόστερ των Team Giannis και Team LeBron. Έναν θα επιλέγει ο Αντετοκούνμπο, έναν ο Τζέιμς, ο οποίος θα πάρει την πρώτη επιλογή καθώς συγκέντρωσε και τις περισσότερες ψήφους.

AP Photo/John Raoux

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ