Το αστυνομικό τμήμα που εδρεύει στην περιοχή που βρίσκεται ο Ντελόντε Γουέστ ανακοίνωσε ότι ο αστυνομικός που τον βιντεοσκόπησε σε τραγική κατάσταση τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η εικόνα του άλλοτε ΝΒΑερ Ντελόντε Γουέστ να είναι πλέον άστεγος και να ξυλοκοπείται στη μέση του δρόμου συγκλόνισε τον κόσμο. Οι συνέπειες του VIDEO που κυκλοφόρησε και τον δείχνει με χειροπέδες να βρίζει ήδη έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.

ADVERTISING

Όπως ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα του Μέριλαντ, έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι το VIDEΟ τραβήχτηκε από αστυνομικό, ο οποίος και τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ αναμένεται να γίνει περαιτέρω έρευνα για το θέμα.

ADVERTISING

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην ανακοίνωση, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο έπειτα από καταγγελία ότι ένας άνδρας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Αυτός ο άνδρας ήταν ο Γουέστ, με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να τον βρίσκουν αιμόφυρτο, αποφασίζοντας να του περάσουν χειροπέδες. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Γουέστ και ο άνδρας που τον ξυλοκόπησε γνωρίζονταν, με αμφότερους να αρνούνται ιατρική φροντίδα, αλλά και να καταθέσουν μήνυση ο ένας στον άλλο.