NBA

Σέλτικς: Ένταση στα αποδυτήρια με τον Μάρκους Σμαρτ

Boston Celtics' Marcus Smart (36) gestures at a Miami Heat player during the second half of an NBA conference final playoff basketball game, Tuesday, Sept. 15, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Boston Celtics' Marcus Smart (36) gestures at a Miami Heat player during the second half of an NBA conference final playoff basketball game, Tuesday, Sept. 15, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Μικρή εστία έντασης καταγράφηκε στα αποδυτήρια των Μπόστον Σέλτικς μετά από την ήττα στο Game 2 με τους Μαϊάμι Χιτ, με δημοσιογράφους να κάνουν λόγο για ξέσπασμα του Μάρκους Σμαρτ. Επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός στη συνέχεια οι συμπαίκτες του.

Οι Μπόστον Σέλτικς είδαν τους Μαϊάμι Χιτ να εμφανίζονται πιο ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι στο κλείσιμο του Game 2 της σειράς των τελικών της Ανατολής και να παίρνουν ακόμη μία νίκη. Οι παίκτες του Μπραντ Στίβενς έκαναν ένα σπουδαίο πρώτο μέρος, αλλά στην τρίτη περίοδο δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στην άμυνα του Μαϊάμι, με αποτέλεσμα να προκύψει η ανατροπή από το -17.

Η δεύτερη διαδοχική ήττα στα σημεία έφερε έντονο εκνευρισμό στην πλευρά της Βοστώνης, με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στη "φούσκα" και καλύπτουν την post season να κάνουν λόγο για ένταση στο εσωτερικό των αποδυτηρίων. " Ο Μάρκους Σμαρτ φωνάζει σε κάποιον ή κάποιους στα αποδυτήρια των Μπόστον Σέλτικς. Οι φωνές από εκείνον συνεχίζονται καθώς βγαίνει από τα αποδυτήρια, ενώ βρίζει" τονίζει χαρακτηριστικά η Μαλίκα Άντριους του ESPN, με τον Γκάρι Γουόσμπερν της Boston Globe να προσθέτει πάνω σε αυτό πως υπήρξε καυγάς με κάποιον άλλον από την ομάδα.

Αμφότεροι τόνισαν μάλιστα πως ακούστηκαν πράγματα να εκτοξεύονται και να πετάγονται στο εσωτερικό των αποδυτηρίων.

Στη media availability μετά το τέλος του Game 2 πάντως, τόσο ο Κέμπα Γουόκερ όσο και ο Τζέισον Τέιτουμ επιχείρησαν να κατεβάσουν τους τόνους. Ο πρώτος εξήγησε πως " δεν ήταν κάτι, δεν έχω πολλά να πω γι αυτό το γεγονός" και ο δεύτερος προσέθεσε πως " ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, μένει εκεί. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ