NBA

Σίξερς: Τραυματίστηκε ο Εμπίντ

Σίξερς: Τραυματίστηκε ο Εμπίντ
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Νέα ατυχία για τους Σίξερς, αφού ο Τζοέλ Εμπίντ τραυματίστηκε στον αριστερό ώμο και αποχώρησε από το παιχνίδι με τους Καβαλίερς. Υποβάλλεται σε μαγνητική ο All Star σέντερ.

Τα άσχημα νέα συνεχίζουν να έρχονται στους Σίξερς με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι θα ήθελαν. Μετά λοιπόν την είδηση ότι ο Μπεν Σίμονς θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για δύο εβδομάδες, τώρα τραυματίστηκε και ο έτερος σταρ της ομάδας, Τζοέλ Εμπίντ!

Ο Καμερουνέζος σέντερ χτύπησε στον αριστερό ώμο στο ξεκίνημα του αγώνα με τους Καβαλίερς ( ήττα με 94-108) και αποχώρησε έπειτα από μόλις 8 λεπτά αγώνα, με τους Σίξερς να ανακοινώνουν ότι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Εμπίντ είναι από τους πλέον επιρρεπείς στους τραυματισμούς παίκτες στο ΝΒΑ, έχοντας χάσει τις δύο πρώτες του σεζόν, πριν αγωνιστεί μόλις σε 29 αγώνες την τρίτη του σεζόν, ενώ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε περισσότερα από 64 παιχνίδια στην καριέρα του στο ΝΒΑ. Φέτος έχει ήδη απουσιάσει από 16 αγώνες λόγω διάφορων τραυματισμών, με σοβαρότερο ένα κάταγμα σε ένα δάκτυλο του αριστερού του χεριού που τον κράτησε εκτός γηπέδων για 20 μέρες.

Αν τελικά ο Εμπίντ μείνει εκτός δράσης για καιρό, τότε οι Σίξερς θα βρεθούν σε τρομερά δύσκολη θέση λόγω και της ταυτόχρονης απουσίας του Σίμονς, σε μία σεζόν που μέχρι στιγμής είναι εφιαλτική. Την δεδομένη στιγμή η Φιλαντέλφεια βρίσκεται στην 5η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 36-23, με τους 6ους Πέισερς να έχουν ρεκόρ 34-24.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Εμπίντ:

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ