NBA

Σίξερς: Χειρουργείο για τον Μπεν Σίμονς

Philadelphia 76ers guard Ben Simmons (25) goes for a loose ball with Washington Wizards guard Jerome Robinson, left, and forward Moritz Wagner, right. during the first half of an NBA basketball game Wednesday, Aug. 5, 2020 in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis)
Philadelphia 76ers guard Ben Simmons (25) goes for a loose ball with Washington Wizards guard Jerome Robinson, left, and forward Moritz Wagner, right. during the first half of an NBA basketball game Wednesday, Aug. 5, 2020 in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis) AP PHOTO/ASHLEY LANDIS

Ο Μπεν Σίμονς θα υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο, όπερ και σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των Φιλαδέλφεια Σίξερς για εύλογο διάστημα. Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα αποχής από την δράση.

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, αφού ο τραυματισμός του Μπεν Σίμονς στο γόνατο είναι σοβαρός. Ο αριστερόχειρας γκαρντ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που αποκόμισε από το παιχνίδι με τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς πριν από δύο μέρες, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ο παίκτης θα φύγει άμεσα από τη "φούσκα" της Disney World για να υποβληθεί στην επέμβαση, παραμένει όμως άγνωστο το ακριβές διάστημα αποχής από την δράση. Δεδομένα πάντως, ο Μπρετ Μπράουν θα κάνει αρκετές εβδομάδες να τον ξαναδεί στο rotation του.

Όπως αναφέρει πάντως ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, παρότι στη Φιλαδέλφεια δεν έχουν ξεγράψει για φέτος τον Μπεν Σίμονς, θα πρέπει να φτάσουν αρκετά μακριά στα NBA Playoffs για να έχουν κάποιες (λίγες) ελπίδες ότι ο παίκτης θα επιστρέψει δριμύτερος και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο φινάλε της σεζόν.

AP Photo/Ashley Landis

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ