NBA

Στεφ Κάρι: Προς Μάρτιο η επιστροφή του

Στεφ Κάρι: Προς Μάρτιο η επιστροφή του
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Στεφ Κάρι έχει βάλει ως στόχο να επιστρέψει στα παρκέ στις αρχές Μαρτίου και, στο ιδανικό σενάριο, την 1η Μαρτίου κόντρα στους Γουίζαρντς.

Ο Στεφ Κάρι παραμένει εκτός δράσης από τις 30 Οκτωβρίου, όταν έσπασε το αριστερό του χέρι σε έναν αγώνα με τους Σανς. Σύμφωνα πάντως με αμερικανικά δημοσιεύματα, απέχει πλέον περίπου 40 μέρες από την επιστροφή του στα παρκέ.

Το σάιτ "Athletic" ανέφερε σε σχετικό ρεπορτάζ ότι ο Κάρι σκοπεύει να επιστρέψει στην 1η Μαρτίου και τον αγώνα με τους Γουίζαρντς, προς επιβεβαίωση των δηλώσεων του σταρ των Γουόριορς ότι σκόπευε να πατήσει παρκέ την άνοιξη.

Προς το παρόν βέβαια τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, αφού είναι δεδομένο ότι στο Γκόλντεν Στέιτ θα προσέξουν πολύ στη περίπτωση του Κάρι πριν του δώσουν το τελικό ΟΚ για να επιστρέψει, αφού το θέμα δεν είναι η φετινή σεζόν, αλλά το μέλλον. Με τους Γουόριορς εξάλλου να έχουν το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 10-34 και πλέον ως στόχο το... Νο1 του ΝΒΑ Draft 2020, δεν υπάρχει λόγος να πάρουν κάποιο μεγάλο ρίσκο, προτιμώντας να τον βλέπουν σε ρόλο... σχολιαστή αγώνων.

Την φετινή σεζόν ο Κάρι πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 4 παιχνίδια πριν τραυματιστεί, έχοντας σε αυτό το διάστημα 20.3 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6.5 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Sue Ogrocki

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ