NBA

Στηρίζει τον ΛεΒέρτ ο Ντίνγουϊντι: "Οι Νετς έχουν τρίτο σταρ"

Ο Καρίς ΛεΒέρτ με την φανέλα των Νετς
Ο Καρίς ΛεΒέρτ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2020 KATHY WILLENS/ASSOCIATED PRESS

Αντίθετος με το ενδεχόμενο ανταλλαγής του συμπαίκτη του ο 27χρονος γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, υποστήριξε πως η ομάδα του έχει ήδη και δεν χρειάζεται άλλον τρίτο σταρ δίπλα στους Ίρβινγκ - Ντουράντ.

Με το βλέμμα ουσιαστικά στην επόμενη σεζόν όταν και οι Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβινγκ θα είναι απόλυτα υγιείς, οι Νετς εξετάζουν κάθε πιθανή κίνηση που θα δυναμώσει περισσότερο το έμψυχο δυναμικό και θα τους καταστήσει ένα από τα φαβορί για τον τίτλο.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ως φήμη ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο ανταλλαγής του 26χρονου γκαρντ, Καρίς ΛεΒέρτ, ώστε να αποκτηθεί ένας τρίτος σούπερ σταρ που θα «κουμπώσει» δίπλα σε Ντουράντ και Ίρβινγκ.

Ωστόσο ο γκαρντ του Μπρούκλιν Σπένσερ Ντίνγουϊντι δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται με την ιδέα και με δηλώσεις του στήριξε απόλυτα τον συμπαίκτη του. « Προφανώς και ο ΛεΒέρτ είναι ο τρίτος σταρ των Νετς. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Φέτος ο ΛεΒέρτ επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του στον δεξιό αντίχειρα και από τη στιγμή που μπήκε και πάλι στη βασική πεντάδα (3 Φεβρουαρίου) είχε 24,1 πόντους (με 41,3% στα τρίποντα), 5,3 ασίστ και 4,8 ριμπάουντ κατά μέσο όσο ανά αγώνα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ