NBA

Στο Τορόντο ο Μικς, στην Οκλαχόμα Σίτι ο Έβανς

Στο Τορόντο ο Μικς, στην Οκλαχόμα Σίτι ο Έβανς
AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Τζόντι Μικς υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν στο Τορόντο, το οποίο πρόσθεσε άλλον έναν καλό μακρινό σουτέρ στο ρόστερ του ενόψει των playoffs.

Ο Νικ Νερς το λέει και το ξαναλέει: δεν καίγεται για το που θα τερματίσει η ομάδα του στην κανονική περίοδο. Το μυαλό του είναι στα playoffs. Με αυτό κατά νου, λοιπόν, το Τορόντο πρόσθεσε στο ρόστερ του μέχρι το τέλος της σεζόν τον Τζόντι Μικς, άλλον έναν πολύ καλό μακρινό σουτέρ.

Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο στο Τορόντο και τον Φεβρουάριο, έχοντας 15 πόντους με 6/13 σουτ σε δύο αγώνες. Πέρα από αυτά τα δύο παιχνίδια (με Ορλάντο και Βοστώνη) ο Μικς δεν έχει άλλη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα. Στους 533 αγώνες που έχει παίξει συνολικά στο ΝΒΑ από την σεζόν 2009/10 μέχρι φέτος, έχει 9,3 πόντους και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ Ο ΤΖΟΑΝ ΕΒΑΝΣ

Στο μεταξύ, η Οκλαχόμα Σίτι πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Τζοάν Εβανς, ο οποίος έμεινε λίγο νωρίτερα ελεύθερος από τους Σανς. Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ έπαιξε σε επτά αγώνες την τρέχουσα σεζόν στο Φίνιξ, έχοντας 0,9 πόντους σε 9,1 λεπτά κατά μέσο όρο. Ο Εβανς υπέγραψε συμβόλαιο two-way στην Θάντερ.

* Σε μία άλλη κίνηση που έγινε σήμερα (25/3), οι Μπακς αποδέσμευσαν τον Τρέβον Ντουβάλ, που είχε two way contract στο Μιλγουόκι.

* Ο Τρέι Γιανγκ και ο Τζέιμς Χάρντεν αναδείχθηκαν οι καλύτεροι παίκτες της εβδομάδας που πέρασε σε ανατολική και δυτική περιφέρεια αντίστοιχα. Ο ρούκι των Χοκς είχε 25,3 πόντους, 11,3 ασίστ κατά μέσο όρο και ο σούπερ σταρ των Ρόκετς 44,3 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ ανά αγώνα.

Photo credits: AP Photo/John Raoux

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ