ΜΠΑΣΚΕΤ

Θετικός ο Ντόρσεϊ, νίκη στο φινάλε οι Χοκς

Atlanta Hawks guard Tyler Dorsey (2) plays against the Indiana Pacers during the second half of an NBA basketball game in Indianapolis, Friday, Feb. 23, 2018. The Pacers defeated the Hawks 116-93. (AP Photo/Michael Conroy)
AP Photo/Michael Conroy AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στη νίκη των Χοκς επί των Σπερς, ωστόσο πρόλαβε σε αυτό το διάστημα να έχει εξαιρετική παρουσία. Με τρίποντο του Γιανγκ κρίθηκε το παιχνίδι.

Η κανονική περίοδος του ΝΒΑ πλησιάζει, οι ομάδες δίνουν τα τελευταία τους φιλικά, οπότε σταδιακά επιστρέφουν στην κανονικότητα και χρησιμοποιούν τους βασικούς. Οι Χοκς δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση, δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής στους βασικούς στην φιλική νίκη με το... χορταστικό 130-127 επί των Σπερς (νίκη που ήρθε με τρίποντο στο τέλος του Τρε Γιανγκ), κάτι που περιόρισε τον ρόλο του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Το γεγονός αυτό δεν τον εμπόδισε να ξεχωρίσει.

Ο ομογενής γκαρντ ήταν πολύ καλός ερχόμενος από τον πάγκο, έχοντας 8 πόντους με 1/4 δίποντα, 2/2 δίποντα, 1/2 βολές και 2 ριμπάουντ σε μόλις 10 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας έτοιμος να προσφέρει άμεσο σκοράρισμα. Αυτό δηλαδή που είναι πολύ πιθανό να του ζητηθεί μέσα στην σεζόν.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ταουρίν Πρινς με 25 πόντους, με τον Τρε Γιανγκ (Νο5 στο φετινό ΝΒΑ Draft) να προσθέτει 22 πόντους. Για τους Σπερς, ο Ρούντι Γκέι είχε 28 πόντους και οι ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και Ντέρικ Ουάιτ από 15 πόντους.

AP Photo/Michael Conroy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ