NBA

Το Ορλάντο κράτησε για άλλη μια χρονιά τον Φουλτζ

Το Ορλάντο κράτησε για άλλη μια χρονιά τον Φουλτζ
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Το Ορλάντο ενεργοποίησε την 4η χρονιά του συμβολαίου του Μαρκέλ Φουλτζ, "δένοντας" μέχρι το 2021 το Νο. 1 του Draft του 2017. Όλες οι κινήσεις της ημέρας.

Ο Μαρκέλ Φουλτζ δεν έχει καταφέρει σε δύο χρονιές στο ΝΒΑ να αποδείξει γιατί επιλέχθηκε στο Νο. 1 του Draft το 2017. Στο Ορλάντο, πάντως, τον πιστεύουν και το δείχνουν. Η Μάτζικ ενεργοποίησε την οψιόν για τη σεζόν 2020/21 και κράτησε τον 21χρονο πόιντ γκαρντ για άλλη μία χρονιά, όπως έκανε (αναμενόμενα) και στις περιπτώσεις των Τζόναθαν Άιζακ και Μο Μπάμπα.

Ο Φουλτζ έπαιξε μόνο σε 19 αγώνες την προηγούμενη σεζόν, έχοντας 8,2 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο στους 76ερς. Ο Άιζακ είχε 9,6 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 1,3 κοψίματα ανά αγώνα στο Ορλάντο, ενώ ο Μπάμπα έκανε μέτρια rookie season, με απολογισμό 6,2 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1,4 τάπες.

Σε άλλες ειδήσεις λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, οι Νικς θα δοκιμάσουν τον Χασίμ Θαμπίτ, ενώ το Μαϊάμι υπέγραψε με μη εγγυημένο συμβόλαιο τον Μάικαλ Μάλντερ, οι Τίμπεργουλβς τον Τζόρνταν Μέρφι και οι Χόρνετς τον Κόμπι Σίμονς.

Photo credits: AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ