NBA

Το στοίχημα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τον Γιάο Μινγκ!

Το στοίχημα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τον Γιάο Μινγκ!
AP PHOTO/DUSAN VRANIC

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 η αμερικανική ομάδα είχε βάλει στοίχημα για το ποιος θα καρφώσει πρώτος μπροστά στον Γιάο Μινγκ (VIDEOS)!

Στο πλαίσιο του All-Star Game της Σάρλοτ ο Κέβιν Γκαρνέτ αποκάλυψε μία ανέκδοτη ιστορίαι που συνέβη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ πριν από 19 χρόνια. Με αφορμή μια κουβέντα για τον Βινς Κάρτερ και το περίφημο κάρφωμα που έκανε τότε πάνω από τον Φρεντερίκ Βάις, ο K.G. αποκάλυψε ότι η αμερικανική ομάδα είχε βάλει στοίχημα ένα εκατομμύριο δολάρια για το ποιος θα κάρφωνε πρώτος μπροστά στον 20χρονο τότε ύψους 2,29μ. Γιάο Μινγκ!

" Ο κόσμος δεν το γνωρίζει, αλλά είχαμε βάλει στοίχημα τότε για τον Γιάο Μινγκ. Όλη η ομάδα των ΗΠΑ. Στοιχηματίσαμε ένα εκατομμύριο δολάρια για το ποιος θα ήταν ο πρώτος που θα καρφώσει μπροστά στον Γιάο Μινγκ. Κανείς δεν το έκανε. Όλοι προσπαθήσαμε να καρφώσουμε μπροστά στον Γιάο, αλλά είτε θα μας έκοβε, είτε θα αστοχούσαμε", είπε ο Γκαρνέτ.

Αυτό είναι το κάρφωμα του Κάρτερ στον Βάις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000:

Προφανώς, οι Αμερικανοί δεν... ενέκριναν το φόλοου-κάρφωμα που είχε κάνει τότε ο Βινς Κάρτερ με τον Γιάο παρόντα στην φάση και δεν πήρε ποτέ το ένα εκατομμύριο δολάρια. Δείτε την φάση:


Photo credits: AP Photo/Dusan Vranic
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ