NBA

Τρελαμένος ο ΛεΜπρον για την ψηφοφορία του MVP

Los Angeles Lakers forward LeBron Jame makes a pass during the second half an NBA conference final playoff basketball game against the Denver Nuggets on Friday, Sept. 18, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron Jame makes a pass during the second half an NBA conference final playoff basketball game against the Denver Nuggets on Friday, Sept. 18, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ρωτήθηκε για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το MVP του 2019/20, δηλώνοντας εκνευρισμένος για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Λίγες ώρες πριν μπει στο γήπεδο για το Game 1 της σειράς των τελικών της Δύσης απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς ( οι Λος Άντζελες Λέικερς κέρδισαν με 126-114), ο ΛεΜπρον Τζέιμς έμαθε ότι δεν κέρδισε τον τίτλο του MVP για τη φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε την προτίμηση των περισσοτέρων δημοσιογράφων/αναλυτών που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, με τον "Βασιλιά" να εξηγεί μετά το φινάλε του αγώνα με το Ντένβερ γιατί εκνευρίστηκε με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν.

Συγκεκριμένα, ενοχλήθηκε επειδή μόλις 16 άτομα τού έδωσαν ψήφο πρώτης θέσης έναντι των 85 του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

" Εκνευρίστηκα" είπε χαρακτηριστικά ο "Βασιλιάς" ο οποίος εξήγησε αμέσως μετά τι σκέφτεται: " Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση που έχω να σου δώσω. Εκνευρίστηκα γιατί πήρα 16 πρώτες ψήφους, αυτό είναι που με πείραξε περισσότερο απ' όλα. Δεν λέω ότι ο νικητής (Γιάννης Αντετοκούνμπο) δεν άξιζε τον τίτλο του MVP, αλλά αυτό το γεγονός με εκνεύρισε. Τερμάτισα δεύτερος αρκετές φορές στην καριέρα μου, είτε στο πρωτάθλημα είτε σε τέτοιες ψηφοφορίες.

Όπως είπα, δεν ήρθα στο ΝΒΑ όντας συνέχεια πρωταθλητής, έπρεπε να βελτιώνομαι κάθε μέρα για να τα καταφέρω. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω, είναι πέρα από τα δικά μου χέρια. Όπως και να το κάνουμε όμως, εκνευρίστηκα".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ