NBA

Χάσλεμ: "Κάποτε ο Πατ Ράιλι χειρουργήθηκε στον γοφό επειδή κλώτσησε πόρτα"

Χάσλεμ: "Κάποτε ο Πατ Ράιλι χειρουργήθηκε στον γοφό επειδή κλώτσησε πόρτα"
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Μία απίστευτη ιστορία από το παρελθόν μοιράστηκε ο Γιουντόνις Χάσλεμ για τον θρυλικό Πατ Ράιλι, αποκαλύπτοντας ότι ο πρόεδρος των Χιτ κάποτε τραυματίστηκε σοβαρά στον γοφό επειδή κλώτσησε μία πόρτα!

Ο Γιουντόνις Χάσλεμ αποκάλυψε μία απίστευτη ιστορία. Μία ιστορία που πλέον ακούγεται κωμική, αλλά πριν από πολλά χρόνια δεν ήταν.

Ο βετεράνος φόργουορντ/σέντερ των Χιτ μίλησε με βιντεοκλήση με τον Ντουέιν Γουέιντ και μοιράστηκε ιστορίες με τον κόσμο. Ήταν όμως μία συγκεκριμένη ιστορία που έκανε τους πάντες να παραξενευτούν, σχετικά με την αιτία που οδήγησε τον πρόεδρο των Χιτ (και άλλοτε τεχνικό της ομάδας) στην πόρτα του χειρουργείου. Ποια ήταν η αιτία λοιπόν; Μία κλωτσιά σε πόρτα στα αποδυτήρια!

Συγκεκριμένα, ο Χάσλεμ περιέγραψε το σκηνικό ως εξής: "Δεν θυμάμαι πότε ήταν, μετά από ποιο παιχνίδι, αλλά είχε μπει μέσα στα αποδυτήρια, μας έβρισε και κλώτσησε την πόρτα. Μετά από αυτό δεν τον είδαμε για δύο εβδομάδες και αναρωτιόμασταν που ήταν και η απάντηση ήταν ότι είχε υποβληθεί σε εγχείριση επειδή είχε τραυματιστεί στον γοφό όταν κλώτσησε την πόρτα"!

Για την ιστορία, ο Ράιλι είχε χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση αντικατάστασης αριστερού ισχίου στις 12 Ιανουάριου 2007. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι περίπου δέκα μέρες νωρίτερα, στις 3 Ιανουαρίου 2007, είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο δεξιό γόνατο, δείγμα ότι η σεζόν 2006/07 δεν ήταν καλή για αυτόν κι ας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με το Μαϊάμι το 2006. Τελικά, το καλοκαίρι του 2008 ο Ράιλι αποχώρησε από τον πάγκο των Χιτ, παραμένοντας όμως Πρόεδρος της ομάδας.

Δείτε το VIDEO με την ατάκα του Χάσλεμ:

AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ