NBA

Χιούστον Ρόκετς: Με το μυαλό στον Ράσελ Γουέστμπρουκ

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σε αγώνα των Ρόκετς με τους Μπλέιζερς την σεζόν 2019/20
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ σε αγώνα των Ρόκετς με τους Μπλέιζερς KEVIN C. COX/POOL PHOTO VIA AP

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ράσελ Γουέστμπρουκ στον αριστερό τετρακέφαλο έχει αγχώσει τους ανθρώπους των Χιούστον Ρόκετς εν όψει των NBA Playoffs.

Με ένα παιχνίδι να απομένει για την ολοκλήρωση της regular season στη Disney World, οι Χιούστον Ρόκετς έμαθαν τον πρώτο τους αντίπαλο στα NBA Playoffs -πρόκειται για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι η διαθεσιμότητα του Ράσελ Γουέστμπρουκ στα πρώτα παιχνίδια της post season.

Ο βασικός πόιντ γκαρντ του Μάικ Ντ'Αντόνι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, όπως κατέδειξε η μαγνητική τομογραφία που έκανε. Γι αυτό άλλωστε θα προφυλαχθεί από το τελευταίο παιχνίδι της regular season, με την ελπίδα πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην εκκίνηση των NBA Playoffs.

" Θα δούμε πώς θα ανταποκριθεί το σώμα του, αλλά ελπίζουμε όλοι. Την επόμενη βδομάδα θα ξέρουμε, αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε" ανέφερε για το θέμα ο Μάικ Ντ' Αντόνι, που ελπίζει πως θα έχει άπαντες διαθέσιμους στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Kevin C. Cox/Pool Photo via AP

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ