NCAA

Αδιανόητο άλμα παίκτη στο NCAA, χτύπησε με το μέτωπο στο ταμπλό κάνοντας τάπα!

Αδιανόητο άλμα παίκτη στο NCAA, χτύπησε με το μέτωπο στο ταμπλό κάνοντας τάπα!

Ένα απίστευτο VIDEO κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, το οποίο δείχνει έναν παίκτη Κολεγίου να χτυπάει το πρόσωπό του στο ταμπλό στην προσπάθειά του να κάνει τάπα και να σωριάζεται στο παρκέ!

Ειναι από τις στιγμές που η φάση που εκτυλίσσεται μιλάει από μόνη της και σοκάρει με κάθε δυνατό τρόπο, προκαλώντας θαυμασμό και τρόμο. Μία τέτοια φάση εκτυλίχθηκε σε αγώνα 3ης κατηγορίας του NCAA ανάμεσα στα Κολέγια του Ογκαστούνα και το Νορθ Σέντραλ, με πρωταγωνιστή έναν άσημο παίκτη, ο οποίος έγινε παγκόσμιο viral. Ο λόγος; Ιδού:

Όχι δεν πρόκειται για ψεύτικο VIDEO. Ο νεαρός παίκτης του Νορθ Σέντραλ, ονόματι Μπλέις Μέρεντιθ, αλήθεια χτύπησε με το πρόσωπο στο ταμπλό στην προσπάθειά του να κάνει μία τάπα (!) και ακολούθως έπεσε στο παρκέ! Όπως είναι λογικό, στις ΗΠΑ έχει δημιουργηθεί πανικός, με όλο τον κόσμο να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό από αυτό που είδε. Το βασικότερο βέβαια είναι ότι ο νεαρός παίκτης είναι καλά στην υγεία του, αφού σύμφωνα με αυτά που γράφτηκαν στα ΜΜΕ των ΗΠΑ, λίγο αργότερα επέστρεψε στο παρκέ.

Για την ιστορία, αυτή η τάπα δεν αποδείχθηκε αρκετή για το Νορθ Σέντραλ, αφού το Ογκαστούνα αποδείχθηκε ανώτερο, κερδίζοντας με 76-59 και βελτίωσε το ρεκόρ του σε 12-1, έναντι 11-3 των αντιπάλων του. Όσο για τον Μέρεντιθ, έναν γκαρντ με ύψος 1.93 μέτρα που βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών του, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 7 πόντους με 2/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο, αυτό του VIDEO δηλαδή που έκανε γνωστό το όνομά του σε όλο τον κόσμο.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ