NCAA

Δολοφονήθηκε πρώην παίκτης του Μίσιγκαν και νυν προπονητής του UMass

University of Michigan basketball players Zack Gibson, from left, Kendric Price, and Jevohn Shepherd laugh while looking at the media guide during media day in Ann Arbor, Mich., Wednesday, Oct. 11, 2006. (AP Photo/Paul Sancya)
University of Michigan basketball players Zack Gibson, from left, Kendric Price, and Jevohn Shepherd laugh while looking at the media guide during media day in Ann Arbor, Mich., Wednesday, Oct. 11, 2006. (AP Photo/Paul Sancya) ASSOCIATED PRESS

Μια σφαίρα, τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βοστώνη, έγραψε τον επίλογο στη ζωή του Κέντρικ Πράις που "έφυγε" σε ηλικία 32 ετών.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 32 ετών άφησε ο Κέντρικ Πράις, ένας πρώην μπασκετμπολίστας του Πανεπιστημίου Μίσιγκαν που εργαζόταν ως assistant coach στο Πανεπιστήμιο Μασαχουσέτης-Βοστώνης. Ο Πράις δέχθηκε σφαίρα τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/3) στην οδό Γκρίνγουντ της γειτονιάς Ντόρσεστερ της Βοστώνης, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία στο μέρος που μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα.

Ο Πράις είχε καλό όνομα στο High School, έπαιξε στο Μίσιγκαν αλλά δεν έγινε επαγγελματίας. Αντ' αυτού, δημιούργησε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που πρόσφερε τα πρωινά κάθε Σαββάτου δωρεάν μαθήματα μπάσκετ και οικονομικών σε παιδιά της γειτονιάς του και τελικά δολοφονήθηκε χωρίς κανείς να γνωρίζει μέχρι στιγμής το κίνητρο του δράστη που δεν έχει συλληφθεί.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ