ΜΠΑΣΚΕΤ

Η τάπα της χρονιάς σε αγώνα του NCAA!

Gonzaga forward Brandon Clarke (15) runs on the court during the second half of an NCAA college basketball game against Texas A&M in Spokane, Wash., Thursday, Nov. 15, 2018. (AP Photo/Young Kwak)
AP Photo/Young Kwak AP PHOTO/YOUNG KWAK

Ο Μπράντον Κλαρκ του Γκονζάγκα μας πρόσφερε την τάπα της χρονιάς κόντρα στο Τενεσί στο πλαίσιο αγώνα του NCAA, αφού σηκώθηκε στον... Θεό για να κόψει τον αντίπαλό του!

Ο Μπράντον Κλαρκ του Γκονζάγκα κατάφερε να κάνει θόρυβο σε... όλο τον κόσμο. Αιτία ήταν μία απίστευτη τάπα στον Ιβένς Πονς του Τενεσί στο πλαίσιο ενός αγώνα του NCAA , όπου σηκώθηκε στον... Θεό για να κόψει τον αντίπαλό του, κάτι που για να γίνει σαφές πρέπει κάποιος να δει το τελευταίο ριπλέι και να μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Επειδή όμως η εικόνα μιλάει καλύτερα, ορίστε τα δύο VIDEO με την τάπα του Κλαρκ, όπου στο φινάλε του δεύτερου μπορεί να δει κανείς ότι σηκώθηκε (πάρα) πολύ ψηλά:

Για την ιστορία, το Τενεσί τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 76-73, "σπάζοντας" το αήττητο του Γκονζάγκα, που πλέον έχει ρεκόρ 9-1. Το Τενεσί έχει ρεκόρ 7-1.

Ο πρωταγωνιστής της φάσης, Μπράντον Κλαρκ, είχε 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 κοψίματα. Οι προσπάθειές του όμως δεν έφταναν, αφού την ίδια στιγμή το Τενεσί είδε τον Άντμιραλ Σόφιλντ να έχει 30 πόντους και να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη.

AP Photo/Young Kwak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ