NCAA

NCAA: Ανατριχιαστική πτώση στο παρκέ με το κεφάλι για παίκτη του Στάνφορντ

NCAA: Ανατριχιαστική πτώση στο παρκέ με το κεφάλι για παίκτη του Στάνφορντ

O Όσκαρ Ντα Σίλβα είχε μία τρομακτική πτώση με το κεφάλι στο παρκέ, στον αγώνα του Στάνφορντ με το Κολοράντο χάνοντας για λίγο τις αισθήσεις του, παγώνοντας όσους είδαν την φάση.

Ο Όσκαρ Ντα Σίλβα έκοψε την ανάσα όσων παρακολουθούσαν τον αγώνα του Στάνφορντ (στο οποίο αγωνίζεται) με το Κολοράντο (νίκη του δεύτερου με 81-74). Ο λόγος ήταν μία τρομακτική πτώση στο παρκέ έπειτα από μία προσπάθειά του να σταματήσει τον Έβαν Μπάτι.

Με τον Γερμανό (διεθνή με όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του) να προσπαθεί να ανακόψει τον αντίπαλό του, οι δύο παίκτες μπλέχτηκαν και έπεσαν στο παρκέ. Έτσι όμως όπως έπεφταν, το χέρι του Μπάτι κλείδωσε το κεφάλι του Ντα Σίλβα με αποτέλεσμα πρακτικά να ρίξει όλο το βάρος του στο κεφάλι του φόργουορντ του Στάνφορντ, με αποτέλεσμα μία τρομακτική πτώση.

Ο Ντα Σίλβα φάνηκε να χάνει για λίγο τις αισθήσεις του, ενώ είχε και αιμορραγία, με αποτέλεσμα όλοι να παγώσουν, ενώ ο Μπάτι έβαλε τα κλάματα. Τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έφτασαν άμεσα στο πλευρό του Γερμανού και τον φρόντισαν, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι ότι απέφυγε τα χειρότερα, ενώ αποχώρησε περπατώντας από το παρκέ. Δεν θα αποφύγει ωστόσο τα ράμματα, ενώ θα εξεταστεί για να φανεί αν έχει συμπτώματα διάσεισης.

Δείτε το VIDEO με τον τραυματισμό του Ντα Σίλβα. ΠΡΟΣΟΧΗ. Σκληρές εικόνες:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ