NCAA

NCAA: Αποβολή επ' αόριστον για τον παίκτη που επιχείρησε να πετάξει σκαμπό σε αντίπαλο

Kansas forward Silvio De Sousa (22) after a brawl during the second half of an NCAA college basketball game against Kansas State in Lawrence, Kan., Tuesday, Jan. 21, 2020. Kansas defeated Kansas State 81-59. (AP Photo/Orlin Wagner)
Kansas forward Silvio De Sousa (22) after a brawl during the second half of an NCAA college basketball game against Kansas State in Lawrence, Kan., Tuesday, Jan. 21, 2020. Kansas defeated Kansas State 81-59. (AP Photo/Orlin Wagner) AP

Ο Μπιλ Σελφ ανέλαβε άμεσα δράση, ενημερώνοντας πως ο παίκτης που επιχείρησε να πετάξει σκαμπό σε αντίπαλο την ώρα του καυγά στο Κάνσας - Κάνσας Στέιτ δεν πρόκειται να ξαναπαίξει!

Ο καυγάς μεταξύ των παικτών του Κάνσας και του Κάνσας Στέιτ τα ξημερώματα αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στο NCAA. Τα πράγματα ξέφυγαν πολύ γρήγορα (άνευ λόγου και αιτίας), με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια, σε έναν καυγά που θύμισε τις... παλιές εποχές του ΝΒΑ.

Την ώρα που όλοι περιμένουν την απόφαση του NCAA για τις τιμωρίες όσων ενεπλάκησαν στη σύρραξη, ο προπονητής του Κάνσας, Μπιλ Σελφ, ανέλαβε δράση αναφορικά με τα πεπραγμένα ενός εκ των παικτών του. Ο λόγος για τον Σίλβιο Ντε Σόουζα, ο οποίος επιχείρησε να πετάξει σκαμπό σε αντίπαλο, πριν επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι και το πάρουν από τα χέρια του -υπό τον φόβο να γίνει ακόμη μεγαλύτερο κακό.

Όπως και να έχει, ακόμη κι αν το σκαμπό δεν έφυγε ποτέ από τα χέρια του, ο Μπιλ Σελφ έχει πάρει τις αποφάσεις του. Όπως έχει ήδη ενημερώσει, ο τριτοετής φόργουορντ δεν πρόκειται να ξαναπαίξει με τη φανέλα του Κάνσας, ως τιμωρία για όσα επιχείρησε να κάνει. Ο πολύπειρος τεχνικός δεν είχε να... συζητήσει κάτι επ' αυτού, βάζοντας πρόωρο τέλος στην κολεγιακή καριέρα του αθλητή του.

AP Photo/Orlin Wagner

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ