NCAA

NCAA: Ο Ρικ Πιτίνο υποψήφιος για το Iona

EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πάγκος του Iona είναι κενός μετά από δέκα χρόνια, με το όνομα του Ρικ Πιτίνο να αναφέρεται στις ΗΠΑ ως υποψήφιο για τη διαδοχή του Τιμ Κλους.

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας, ο Τιμ Κλους υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τον πάγκο του Iona λόγω προβλημάτων υγείας. Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, με το όνομα του Ρικ Πιτίνο να προκύπτει μεταξύ αυτών που βρίσκονται στα υπ' όψιν του κολεγίου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεσμεύεται με συμβόλαιο με το τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και παρά το γεγονός πως οι μετοχές του στις ΗΠΑ έχουν πέσει αισθητά τα τελευταία χρόνια, φέρεται να είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων για να διαδεχθούν τον Τιμ Κλους. Ο έτερος υποψήφιος για τον πάγκο του Iona λέγεται πως είναι ο Τζάρεντ Γκράσο, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Bryant.

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Άνταμ Ζαγκόρια των New York Times, η διοίκηση του Iona είχε προσεγγίσει ξανά τον Ρικ Πιτίνο νωρίτερα στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ