NCAA

NCAA: Στους 10 κορυφαίους της δεκαετίας ο Τζίμερ Φρεντέτ

NCAA: Στους 10 κορυφαίους της δεκαετίας ο Τζίμερ Φρεντέτ

Το ESPN έφτιαξε ένα Top-10 με τους κορυφαίους της δεκαετίας στο NCAA, με τον Τζίμερ Φρεντέτ να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα ανάμεσα σε σημερινά αστέρια του NBA.

Στην τελευταία του σεζόν στο NCAA (2011), ο Τζίμερ Φρεντέτ είχε αναδειχτεί παίκτης της χρονιάς, μέλος της καλύτερης πεντάδας, πρώτος σκόρερ του κολεγιακού, ενώ είχε κάνει 11 ρεκόρ καριέρας.

Εκείνες οι επιδόσεις του Αμερικανού γκαρντ ήταν υπεραρκετές για να τον εντάξουν σήμερα μεταξύ των κορυφαίων του NCAA στη λίστα, ή πιο σωστά στο video του ESPN για τη δεκαετία που πέρασε. Ο άσος του Παναθηναϊκού, λοιπόν, συμπεριλήφθηκε στο Top-10 των παικτών της δεκαετίας του NCAA, με το όνομά του να μπαίνει δίπλα σε σημερινά "αστέρια" του ΝΒΑ. Στο εν λόγω video, εμφανίζονται μερικές από τις στιγμές του στο παρκέ του κολεγιακού, με μεγάλα σουτ και μακρινά τρίποντα που ήταν και είναι το... ατού του.

Μαζί του στο video, τη 10άδα συμπληρώνουν οι: Κέμπα Γουόκερ, Ζάιον Γουίλιαμσον, Μπάντι Χιλντ, Φρανκ Καμίνσκι, Νταγκ ΜακΝτέρμμον, Άντονι Ντέιβις, Τζέιλεν Μπράνσον, Κρις Κλέμονς, Τρε Γιανγκ.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε το video το ESPN με το Top-10 της δεκαετίας στο NCAA

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ