NCAA

NCAA: Τραυματίστηκε ο Γουίλιαμσον, "καθάρισε" ο Ρέντις!

NCAA: Τραυματίστηκε ο Γουίλιαμσον, "καθάρισε" ο Ρέντις!
AP PHOTO/MARK WALLHEISER

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον τραυματίστηκε στο μάτι, αλλά ο Κάμερον Ρέντις σκόραρε με τρίποντο 0,8'' πριν από τη λήξη και το Ντιουκ νίκησε το Φλόριντα Στέιτ 80-78 (VIDEOS).

Άτυχος στάθηκε ο Ζάιον Γουίλιαμσον στη νίκη του Ντιουκ επί του Φλόριντα Στέιτ με 80-78 για το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ . Ο σταρ του Ντιουκ τραυματίστηκε στο δεξί μάτι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να μην επιστρέψει στο γήπεδο για το δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Ο Γουίλιαμσον έμεινε στο παρκέ για αρκετή ώρα με εμφανείς πόνους και λίγο αργότερα κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια για τις σχετικές εξετάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο εκρηκτικός φόργουορντ επέστρεψε στον πάγκο των Μπλου Ντέβιλς, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ξανά από τον Μάικ Σιζέφσκι. Ο Γουίλιαμσον πρόλαβε να βάλει 11 πόντους και να μαζέψει 8 ριμπάουντ στα 17 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε.

Δείτε τα highlights και τη στιγμή του τραυματισμού του Γουίλιαμσον:

Η απουσία του Γουίλιαμσον δεν εμπόδισε πάντως το Ντιουκ να "κλέψει" τη νίκη από τους γηπεδούχους Σέμινολς. Έστω κι αν χρειάστηκε οι άλλοι δύο σταρ των Μπλου Ντέβιλς, ο Κάμερον Ρέντις (23 πόντοι, 5/8 τρίποντα) και ο Αρ Τζέι Μπάρετ (32 πόντοι, 10/19 σουτ), να τα κάνουν όλα μόνοι τους στο δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο πέτυχαν μαζί 35 από τους 42 πόντους της ομάδας τους!

Ο Ρέντις έβαλε μάλιστα και το νικητήριο τρίποντο ακριβώς την ώρα που μηδενιζόταν το χρονόμετρο και έγραψε το τελικό 80-78, "τιμωρώντας" το αμυντικό πλάνο του Φλόριντα Στέιτ, το οποίο... έπεσε όλο πάνω στον Μπάρετ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Δείτε το φινάλε του αγώνα Φλόριντα Στέιτ - Ντιουκ:


Photo credits: AP Photo/Mark Wallheiser
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ