NCAA

NCAA: Τρελή ανατροπή από το Ντιουκ κόντρα στο Νορθ Καρολάινα

NCAA: Τρελή ανατροπή από το Ντιουκ κόντρα στο Νορθ Καρολάινα
AP Photo/Gerry Broome AP PHOTO/GERRY BROOME

Τρελό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στο Ντιουκ και το Νορθ Καρολάινα, με τους πρώτους να επιστρέφουν από το -13, να στέλνουν το ματς με buzzer-beater στην παράταση και με νέο buzzer-beater στο έξτρα πεντάλεπτο να παίρνουν τη νίκη!

Η κόντρα του Ντιουκ με το Νορθ Καρολάινα είναι μία από τις μεγαλύτερες στο NCAA. Ο λόγος είναι παιχνίδια όπως αυτό που έγινε τα χαράματα ώρα Ελλάδος (9/2), όπου το Ντιουκ πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 98-96. Το θέμα όμως είναι πώς τα κατάφερε.

Οι "Μπλου Ντέβιλς" βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 64-77 με 4.5 λεπτά να μένουν για το τέλος, αλλά έφεραν το ματς τούμπα. Στην κρίσιμη τελευταία επίθεση, με το σκορ στο 81-84, το Νορθ Καρολάινα έκανε φάουλ στον Τρε Τζόουνς, ο οποίος ευστόχησε στην πρώτη βολή και αστόχησε επίτηδες στην δεύτερη, πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και σκόραρε ακριβώς με την λήξη για το 84-84!

Επειδή όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, στην παράταση υπήρξε κι άλλο... δράμα. Με το σκορ στο 95-96 ο Τζόουνς και 6.6 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε, ο Τζόουνς κέρδισε πάλι φάουλ. Ευστόχησε στην πρώτη βολή και ισοφάρισε σε 96-96, αλλά αστόχησε στην δεύτερη (όχι επίτηδες), αλλά με κάποιο τρόπο βρέθηκε ξανά με τη μπάλα στα χέρια και σούταρε, κάνοντας airball, για να έρθει από το πουθενά ο Γουέντελ Μουρ και με φόλοου με τη λήξη να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με 98-96!

Δείτε όλο το VIDEO της ανατροπή τους Ντιουκ, μαζί με τα τελευταία δευτερόλεπτα:

AP Photo/Gerry Broome

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ