ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο γιος του Μανούτε Μπολ τρελαίνει κόσμο!

Findlay College Prep's Bol Bol #33 in action against Immaculate Conception during a high school basketball game at the Hoophall Classic, Sunday, January 14, 2018, in Springfield, MA. (AP Photo/Gregory Payan)
AP Photo/Gregory Payan AP PHOTO/GREGORY PAYAN

Ο ύψους 2.18 μέτρων Μπολ Μπολ, γιος του συγχωρεμένου ΝΒΑερ Μανούτε Μπολ, εντυπωσίασε σε φιλικό με το Κολέγιο του Oregon, σκοράροντας μέχρι και τρίποντο!

Ο Μπολ Μπολ ετοιμάζεται να γράψει την δική του ιστορία στο Κολεγιακό μπάσκετ. Με ύψος 2.18 μέτρα και όνομα... βαρύ σαν ιστορία, αφού είναι ο γιος του Μανούτε Μπολ , ο νεαρός φόργουρντ/σέντερ ετοιμάζεται για την 1η του χρονιά στο Κολέγιο με την φανέλα του Oregon. Και, αν κρίνει κανείς από αυτά που έκανε σε ένα φιλικό της ομάδας του, θα απασχολήσει αρκετό κόσμο στο μέλλον!

Με τους σκάουτ του ΝΒΑ να θεωρούν ήδη δεδομένο ότι θα καταλήξει στις πρώτες 15 θέσεις στο ΝΒΑ Draft του 2019, ο 19χρονος Μπολ φρόντισε κόντρα στο άσημο Western Oregon να δείξει ότι όλος αυτός ο θόρυβος που υπάρχει γύρω από το όνομά του εδώ και περίπου 4 χρόνια έχει βάση.

Ο φόργουορντ/σέντερ του Oregon ήταν εξαιρετικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 19 πόντους στη νίκη της ομάδας του με 77-58, με το... μενού να περιλαμβάνει καρφώματα, πολύ τρέξιμο, αλλά και ένα τρίποντο! Ναι, ακριβώς, όπως ακριβώς και ο πατέρας του, ο πανύψηλος Μπολ μπορεί να σουτάρει και από την περιφέρεια, για αυτό θεωρείται τόσο ξεχωριστός.

Ο Μπολ είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός παίκτης με άνοιγμα χεριών 2.28 μέτρα, σπουδαίο συγχρονισμό άνω και κάτω άκρων για το ύψος του, καλό περιφερειακό σουτ και ικανότητα να επηρεάσει το παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, αφού παράλληλα είναι - απολύτως λογικά - πολύ καλός μπλοκέρ. Σαφώς και δεν είναι τέλειος και έχει θέματα να δουλέψει - με πρώτο το να δυναμώσει το σώμα του - ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι διαθέτει μία καλή βάση για να εξελιχθεί σε κάτι εξαιρετικό.

Δείτε τα δύο VIDEOS που δείχνουν τις ικανότητες του Μπολ Μπολ

AP Photo/Gregory Payan



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ