NCAA

Όλα καλά με Γουίλιαμσον, έχασε 1.1 δις η εταιρία που του έδωσε παπούτσια!

Duke's Zion Williamson waits to enter the game during the second half of an NCAA college basketball game against Hartford in Durham, N.C., Wednesday, Dec. 5, 2018. (AP Photo/Ben McKeown)
AP Photo/Ben McKeown AP PHOTO/BEN MCKEOWN

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον φαίνεται να γλίτωσε τελικά τον σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο την ίδια στιγμή το σχισμένο του παπούτσι στοίχισε στην εταιρία υπόδησης κοντά στο 1.1 δισεκατομμύρια δολάρια!

Ο Ζάιον Γουίλαμσον απέφυγε τα χειρότερα. Ο καλύτερος παίκτης που έχει δει το NCAA τα τελευταία 20 χρόνια, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στον αγώνα του Ντιουκ με το Νορθ Καρολάινα όταν σχίστηκε το παπούτσι του , στάθηκε τυχερός, αφού δεν πειράχθηκε κάποιος σύνδεσμος στο γόνατό του και η περίπτωσή του θα εξετάζεται επί καθημερινής βάσης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Γουίλιαμσον στο παρκέ, ωστόσο ο τεχνικός του Ντιούκ, Μάικ Σιζέφσκι, δήλωσε πως " μπορεί να μην ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει, ωστόσο οι πρώτες εξετάσεις μας δίνουν λόγο να είμαστε αισιόδοξοι, αφού είναι πολύ, πολύ καλές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φροντίσουμε το συμφέρον του και θα ξέρουμε περισσότερα τις επόμενες 24-48 ώρες".

Μένει τώρα να φανεί βέβαια αν ο Γουίλιαμσον θα θελήσει να επιστρέψει στα παρκέ όταν αναρρώσει, ή θα επιλέξει να ξεκουραστεί για να μην ρισκάρει έναν τραυματισμό που ενδεχομένως να του στοιχίσει εκατομμύρια .

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι ενώ ο Γουίλιαμσον γλίτωσε τα χειρότερα, δεν ισχύει το ίδιο για την εταιρία υπόδησης που φρόντισε να του δώσει τα παπούτσια του. Ο λόγος είναι ότι αυτό το σκίσιμο στο παπούτσι του νεαρού φόργουορντ που λίγο έλειψε να του προκαλέσει έναν σοβαρό τραυματισμό είχε άμεση επίπτωση στην τιμή της μετοχής της εταιρίας στο χρηματιστήριο! Συγκεκριμένα, η μετοχή της εταιρίας έπεσε 1%, κάτι που μεταφράζεται σε απώλεια εσόδων ύψους 1.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Θυμηθείτε την φάση του τραυματισμού του Γουίλιαμσον:

AP Photo/Ben McKeown

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ