NCAA

Σπάει τα κοντέρ ο Αρ Τζέι Μπάρετ στο Ντιουκ

Σπάει τα κοντέρ ο Αρ Τζέι Μπάρετ στο Ντιουκ
AP PHOTO/GERRY BROOME

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ έσπασε το ρεκόρ πόντων σε μία χρονιά από πρωτοετή του Ντιουκ, που είχε δημιουργήσει την περσινή χρονιά ο Μάρβιν Μπάγκλι. Στο γήπεδο και ο Ντουέιν Γουέιντ (VIDEOS).

Όταν ο Ζάιον Γουίλιαμσον βρίσκεται στα "πιτς", το Ντιουκ θα έχει πάντα τον Αρ Τζέι Μπάρετ. Ο Καναδός γκαρντ έσπασε στο χθεσινό παιχνίδι των Μπλου Ντέβιλς με το Γουέικ Φόρεστ το ρεκόρ πόντων από πρωτοετή σε μία χρονιά, το οποίο κατείχε μέχρι πρότινος από την περσινή σεζόν ο Μάρβιν Μπάγκλι. Το έκανε μάλιστα με τον Ντουέιν Γουέιντ να βρίσκεται στο γήπεδο και να παρακολουθεί το ματς.

Ο Μπάρετ έφτασε τους 698 πόντους την χρονιά που διανύουμε και παράλληλα οδήγησε την ομάδα του στην δύσκολη νίκη επί του αδύναμου Γουέικ Φόρεστ με 71-70. Παίζοντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τον Γουίλιαμσον, οι "μπλε διάβολοι" αντιμετώπισαν πάλι μεγάλα προβλήματα σε επίθεση και άμυνα.

Τα ευχάριστα νέα πάντως για το Ντιουκ είναι ότι σύμφωνα με τον Μάικ Σιζέφσκι, ο σταρ της ομάδας θα είναι απόλυτα έτοιμος για το τουρνουά της περιφέρειας ACC, το οποίο θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα. Ο Γουίλιαμσον τραυματίστηκε στις 21 Φεβρουαρίου.

Δείτε τα highlights του Μπάρετ και το video του Ντιουκ προς τιμήν του Γουέιντ:




Photo credits: AP Photo/Gerry Broome
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ