NCAA

Τα διέλυσαν όλα στα ντεμπούτο τους με το Duke οι Barrett/Williamson!

Montverde Academy's R.J. Barrett #5 is seen against Mater Dei during a high school basketball game at the Hoophall Classic, Monday, January 15, 2018, in Springfield, MA. Montverde won the game. (AP Photo/Gregory Payan)
AP Photo/Gregory Payan AP PHOTO/GREGORY PAYAN

Οι R.J Barrett και Zion Williamson έκαναν πράγματα και θαύματα στο πρώτο φιλικό του Duke, αφού σημείωσαν παρέα 63 πόντους!

Ο R.J Barrett και o Zion Williamson τρέλαναν κόσμο πριν από μερικές ημέρες, αφού κάρφωσαν διαδοχικά από την γραμμή των βολών . Οι δύο ταλαντούχοι παίκτες όμως δεν θεωρούνται αμφότεροι εκ των βασικότερων υποψηφίων να καταλήξουν στην πρώτη 5αδα του ΝΒΑ Draft του 2019 απλώς και μόνο επειδή πηδάνε ψηλά. Ξέρουν και πολύ μπάσκετ, κάτι που έδειξαν στο ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Παίζοντας με την φανέλα του Duke κόντρα στο καναδικό Κολέγιο του Ryerson, οι δύο 18χρονοι παίκτες τα... διέλυσαν όλα στο διάβα τους, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη με 86-67, σημειώνοντας παρέα 63 πόντους!

Συγκεκριμένα, Barrett ολοκλήρωσε τον αγώνα με 34 πόντους, με τον Williamson να προσθέτει άλλους 29 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ αμφότεροι πρόσφεραν πολλές θεαματικές φάσεις στον κόσμο μέσα σε αποθεώση.

" Αυτά τα δύο παιδιά σκέφτονται μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο" δήλωσε σχετικά ο τεχνικός του Duke, Mike Krzyzewski, μην κρύβοντας την χαρά του.

Στα VIDEO που παρατίθενται μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές των δύο παικτών από το παιχνίδι:







AP Photo/Gregory Payan
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ