NCAA

Τραυματίστηκε ο Ζάιον Γουίλιαμσον, συναγερμός σε Ντιούκ και NCAA!

Τραυματίστηκε ο Ζάιον Γουίλιαμσον, συναγερμός σε Ντιούκ και NCAA!
AP Photo/Gerry Broome AP PHOTO/GERRY BROOME

Σοκ και αγωνία στο Ντιουκ, αφού μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα με το Νορθ Καρολάινα ο Ζάιον Γουίλιαμσον τραυματίστηκε στο γόνατο επειδή σχίστηκε το παπούτσι του!

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον τραυματίστηκε, το Ντιουκ, το NCAA, αλλά και το ΝΒΑ ανησυχούν. Στον αγώνα που περίμεναν να δουν όλοι στις ΗΠΑ ανάμεσα στο Ντιουκ και το Νορθ Καρολάινα, σε βαθμό που το φθηνότερο εισιτήριο άξιζε 2.750 δολάρια (!) ο άνθρωπος που πήγαν όλοι να δουν, τραυματίστηκε έπειτα από μόλις 31 δευτερόλεπτα συμμετοχής!

Ο Γουίλιαμσον στάθηκε τρομερά άτυχος, αφού τραυματίστηκε στην πρώτη φάση του αγώνα, όταν σε μία προσπάθειά του σχίστηκε το αριστερό του παπούτσι, με αποτέλεσμα το δεξί του γόνατο να λυγίσει με άσχημο τρόπο. Αποτέλεσμα; Να αποχωρήσει κουτσαίνοντας από το παρκέ και να μην επιστρέψει, με όλους στις ΗΠΑ να κρατάνε την ανάσα τους, αφού ο Γουίλιαμσον θεωρείται το απόλυτο φαβορί για να επιλεγεί στο Νο1 του φετινού NBA Draft.

Ο Μάικ Σιζέφσκι δήλωσε μετά τον αγώνα ότι το γόνατο του Γουίλιαμσον είχε σταθερότητα και δεν φάνηκε να έχει πειραχθεί κάποιος σύνδεσμος. Δεν έδωσε όμως ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα επιστροφής του σταρ της ομάδας του, αφού δεν είχαν ακόμα ολοκληρωθεί οι εξετάσεις.

Όπως γίνεται σαφές, ο τραυματισμός του Γουίλιαμσον επισκίασε το παιχνίδι, στο οποίο έδωσε το παρών ακόμα και ο Μπαράκ Ομπάμα!. Στα του αγώνα, το Νορθ Καρολάινα έδωσε σόου απέναντι στο σοκαρισμένο Ντιουκ, νικώντας με 88-72, με τον Λιουκ Μέι να έχει 30 πόντους και 15 ριμπάουντ και τον Κάμερον Τζόνσον 26 πόντους.

Για του Ντιουκ, ο Αρ Τζέι Μπάρετ είχε 33 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Κάμερον Ρέντις 27 πόντους.

Στο VIDEO που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα highlights του αγώνα:

AP Photo/Gerry Broome

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ