NCAA

Χαμός στην Αμερική για ένα εισιτήριο του αγώνα Ντιουκ - Νορθ Καρολάινα

Χαμός στην Αμερική για ένα εισιτήριο του αγώνα Ντιουκ - Νορθ Καρολάινα
AP Photo/Gerry Broome AP PHOTO/GERRY BROOME

Όλη η Αμερική θα βλέπει το ματς Ντιουκ - Νορθ Καρολάινα απόψε (21/2, 04:00) και τα εισιτήρια της αναμέτρησης θυμίζουν περισσότερο playoffs του ΝΒΑ παρά κολεγιακού μπάσκετ.

Το Ντιουκ και το Νορθ Καρολάινα θα αναμετρηθούν απόψε (21/2, 04:00) για πρώτη φορά φέτος και στο 9.314 θέσεων Cameron Indoor Stadium δεν θα πέφτει καρφίτσα. Έστω κι αν η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τα δύο ιστορικά πανεπιστήμια είναι σχετικά μεγάλη στο φετινό κολεγιακό πρωτάθλημα .

Σύμφωνα με το Sporting News το ακριβότερο εισιτήριο που αγοράστηκε για το αποψινό παιχνίδι κόστισε 10.652 δολάρια, ενώ με 23 θέσεις να απομένουν κενές στο Cameron Indoor Stadium, οι τιμές για τα εναπομείναντα εισιτήρια κυμαίνονται μεταξύ των 2.750 και των 6.593 δολαρίων.

Το Ντιουκ είναι αυτή τη στιγμή το Νο. 1 στο κολεγιακό μπάσκετ και το Νορθ Καρολάινα καταλαμβάνει την 8η θέση στο Top 25 του Associated Press, εντούτοις όλοι θέλουν να δουν τον Ζάιον Γουίλιαμσον και τους υπόλοιπους εξαιρετικούς πρωτοετείς των Μπλου Ντέβιλς. Και πληρώνουν όσο όσο.

Photo credits: AP Photo/Gerry Broome

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ