ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζάιον Γουίλιαμσον: Νέο σόου απ' το παιδί-θαύμα

Ζάιον Γουίλιαμσον: Νέο σόου απ' το παιδί-θαύμα
AP PHOTO/GERRY BROOME

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον προσέφερε άλλο ένα μοναδικό σόου στην εύκολη νίκη του Ντιουκ επί της Ιντιάνα. Δείτε τι έκανε το παιδί-θαύμα του αμερικανικού μπάσκετ (VIDEOS).

Μία ημέρα που ξεκίνησε στο NCAA με τα άσχημα νέα για έναν υποψήφιο να επιλεγεί ψηλά στο Draft του 2019 (Ντάριους Γκάρλαντ), ολοκληρώθηκε με άλλο ένα σόου από τον Ζάιον Γουίλιαμσον. Ο εκρηκτικός φόργουορντ είχε κέφια κόντρα στην Ιντιάνα και μαζί με τον Αρ Τζέι Μπάρετ οδήγησαν το Ντιουκ στην εύκολη νίκη με 90-69, λίγες ημέρες μετά την πρώτη ήττα της χρονιάς από το Γκονζάγκα.

Ο Μπάρετ πέτυχε 22 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, αλλά ο σταρ της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον Γουίλιαμσον, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους, 11/15 σουτ, 3/6 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα σε 29 λεπτά.

Σε ένα από τα κοψίματα που έκανε, έστειλε την μπάλα στις κερκίδες και ήταν μάλιστα ήταν σε λέι-απ του Ρόμεο Λάνγκφορντ, του τέταρτου της παρέας τον πρωτοετών που βρέθηκαν ταυτόχρονα στο Cameron Indoor Stadium την Τρίτη (27/11) και αναμένεται να επιλεγούν στην πρώτη δεκάδα του επόμενου Draft!

Όλα αυτά συνέβησαν πολλές ώρες μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο Ντάριους Γκάρλαντ υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα χάσει την υπόλοιπη χρονιά. Ο πρωτοετής άσος του Βάντερμπιλντ θεωρείται ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ της γενιάς του και υποψήφιο lottery pick για το Draft του 2019.

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του Γουίλιαμσον κόντρα στην Ιντιάνα:


Photo credits: AP Photo/Gerry Broome
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ