Ο ένας μετά τον άλλο, οι παίκτες του ΝΒΑ στέκονται στο πλευρό του LeBron James και τα βάζουν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump. Τελευταίος που το έκανε, ο Stephen Curry.

ADVERTISING

Οι μέρες περνούν, όμως η φασαρία από τη "βεντέτα" του Doland Trump με τον LeBron James δεν "πέφτει". Και δεν "πέφτει" επειδή οι συναθλητές του ηγέτη των Los Angeles Lakers πηγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο με το μέρος του. Ο Stephen Curry ήταν ο τελευταίος που υπερασπίστηκε τον "King James", λέγοντας ανοιχτά πως το περιβόητο tweet που αποκάλεσε τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα των τελευταίων 15 χρόνων χαζόν, ήταν ξεκάθαρα ρατσιστικό.

ADVERTISING

"Η ρητορική του ήταν βασισμένη στον ρατσισμό που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια με τους μαύρους που έχουν φωνή και δύναμη" υποστήριξε ο point guard των Golden State Warriors, που όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, δεν πρόκειται να επισκεφθεί ως Πρωταθλητής του ΝΒΑ τον Λευκό Οίκο. Το ΝΒΑ στέκεται απέναντι στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και μένει να δούμε που θα οδηγήσει αυτή η κόντρα που είναι μάλλον πιο σοβαρή απ' όσο φαίνεται.