NBA

Κατηγορείται για απαγωγή και ξυλοδαρμό ο Jabari Bird των Celtics!

Boston Celtics' Jabari Bird drives during the second half of Boston's 113-96 win over the Philadelphia 76ers in a preseason NBA basketball game in Boston Monday, Oct. 9, 2017. (AP Photo/Winslow Townson)
AP Photo/Winslow Townson AP PHOTO/WINSLOW TOWNSON

Το ενδεχόμενο μίας βαριάς ποινης αντιμετωπίζει ο Jabari Bird των Celtics, αφού το κατηγορητήριο αναφέρει ότι έδειρε την κοπέλα του και την κράτησε όμηρο για 4 ώρες!

Απαγωγή, επίθεση και ξυλοδαρμός. Αυτό είναι σε... τίτλους το κατηγορητήριο για τον Jabari Bird των Celtics, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη από την αστυνομία έπειτα από καταγγελία της κοπέλας του.

Το κατηγορητήριο είναι πολύ βαρύ για τον νεαρό γκαρντ/φόργουορντ, αφού φέρεται να κράτησε στο σπίτι του παρά την θέλησή της την κοπέλα του, να την πέταξε στον τοίχο και να την έπιασε από τον λαιμό αρκετές φορές και να την κλώτσησε στο στομάχι! Επιπροσθέτως, η κοπέλα του Bird κάποια στιγμή κλειδώθηκε στην τουαλέτα, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι, με τον Bird να την σέρνει από τους αστραγάλους όταν προσπάθησε να φύγει!

Ακούγοντας το κατηγορητήριο, ο δικαστής αποφάσισε να ορίσει εγγύηση ύψους 50.000 δολαρίων για τον Bird παρά την πρόταση του κατήγορου στο να οριστεί στις 100.000 δολάρια, ενώ στον Bird τέθηκαν μία σειρά από περιορισμούς, αφού δεν επιτρέπεται να έχει επαφή με το φερόμενο ως θύμα, μάρτυρες, δεν επιτρέπεται να καταναλώσει αλκοόλ και του απαγορεύτηκε το δικαίωμα να έχει όπλο, ενώ δεν του επιτρέπεται να φύγει από την Πολιτεία παρά μόνο για επαγγελματικό λόγο (κοινώς, για αγώνες των Celtics). Η πλευρά του Bird δεν κατέθεσε την δική της εκδοχή στην υπόθεση.

Οι Celtics με ανακοίνωσή τους τόνισαν ότι θα χειριστούν το θέμα εσωτερικά και πως θα ενημερώσουν σχετικά το ΝΒΑ.

AP Photo/Winslow Townson

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ