ΜΠΑΣΚΕΤ

Σακίλ Ο'Νιλ: Ο γιος του υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς (PHOTO)

Shaquille O'Neal, from left, and his sons Shareef O'Neal and Shaqir O'Neal arrive at the NBA Awards on Monday, June 25, 2018, at the Barker Hangar in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Photo by Richard Shotwell/Invision/AP PHOTO BY RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Ο Σαρίφ Ο'Νιλ, γιος του Σακίλ Ο'Νιλ, υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς, η οποία κύλησε φυσιολογικά.

Ο Σαρίφ Ο'Νιλ, γιος του θρυλικού Σακίλ Ο'Νιλ, σόκαρε τον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά του και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση . Η μεγάλη μέρα έφτασε λοιπόν για τον Σαρίφ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μία πετυχημένη επέμβαση και πλέον ξεκινάει τον δύσκολο δρόμο της επιστροφής στα παρκέ.

Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος είχε δεχθεί υποτροφία από το Κολέγιο του UCLA και θα χάσει την φετινή, πρώτη, σεζόν του στο NCAA, γνωστοποίησε τα νέα μέσω twitter, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο, γράφοντας ότι όλα πήγαν καλά:

" Τα κατάφερα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη. Αλήθεια εκτιμώ όλες τις σκέψεις και τις προσευχές σας, αυτές με βοήθησαν να αντέξω στο χειρουργείο. Βρίσκομαι στον δρόμο της αποθεραπείας και θα επιστρέψω σύντομα καλύτερος από ποτέ".

Δείτε το σχετικό post:

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ