NBA

Τζέι Αρ Σμιθ: "Αυτή είναι η διαφορά του ΛεΜπρόν με τον Τζόρνταν"

Cleveland Cavaliers' JR Smith reacts during the second half of Game 4 of a first-round NBA basketball playoff series against the Indiana Pacers, Sunday, April 22, 2018, in Indianapolis. Cleveland won 104-100. (AP Photo/Darron Cummings)
Cleveland Cavaliers' JR Smith reacts during the second half of Game 4 of a first-round NBA basketball playoff series against the Indiana Pacers, Sunday, April 22, 2018, in Indianapolis. Cleveland won 104-100. (AP Photo/Darron Cummings) AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Ο πρώην συμπαίκτης του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τζέι Αρ Σμιθ, απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για το ποιος είναι ο GOAT.

Το ερώτημα για το ποιος είναι ο GOAT του μπάσκετ βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή κυρίως το "The Last Dance". Οι περισσότεροι συμφωνούν πως ο Μάικλ Τζόρνταν παίρνει τον άτυπο τίτλο, ωστόσο ο Τζέι Αρ Σμιθ όταν κλήθηκε να πάρει θέση, απάντησε με μια ωραία... ποδοσφαιρική ντρίμπλα βάζοντας στην εξίσωση τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

" Ένα πράγμα για το οποίο ξεχωρίζει ο ΛεΜπρόν είναι το πόσο σκληρά δουλεύει. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει τη δυνατότητα να το μεταδώσει αυτό και στους συμπαίκτες του. Προφανώς για τους κορυφαίους παίκτες αυτό είναι και πιο εύκολο να γίνει, αλλά ο Τζόρνταν δεν το έκανε. Ο Κόμπι δεν το έκανε. Μπορεί να είχαν αυτή τη νοοτροπία, ωστόσο δεν το έκαναν" εξήγησε ο 34χρονος γκαρντ που υπήρξε συμπαίκτης με τον ΛεΜπρον Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Οι Τζόρνταν και Κόμπι έπαιζαν άμυνα, αλλά βασικά ήταν σκόρερς. Μπορούσαν να βάλουν 50, 60, 70 πόντους σε ένα βράδυ. Όταν όμως έχεις για συμπαίκτη κάποιον που μπορεί να πάρει ριμπάουντ, να σκοράρει και να πασάρει η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Δεν υπάρχει σύγκριση, γιατί απλά δεν μπορείς να συγκρίνεις ένα λιοντάρι με μία τίγρη. Και ο δύο είναι γάτες, αλλά δεν είναι ίδιες".
Photo Credits: AP Photo/Darron Cummings

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ