BASKETBALL CH. LEAGUE

ΑΕΚ: Ο Παπαθεοδώρου για Γιάνκοβιτς και αποχωρήσεις

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΡΤΕΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΡΤΕΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για πρώτη φορά για την απόκτηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν αυτή συνεπάγεται αποχώρηση άλλου παίκτη, ενώ εξήγησε γιατί είναι σημαντικός ο αγώνας με την Μπούργος (13/11, 19:00).

Η ΑΕΚ ενισχύθηκε στη διάρκεια της Δευτέρας (11/11) με την απόκτηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς, δύο μέρες πριν από τη μονομαχία με την Μπούργος (13/11, 19:00) για το Basketball Champions League. Οι κιτρινόμαυροι προσέθεσαν στο ρόστερ τους ακόμη έναν έμπειρο παίκτη (μετά τον Μάριο Τσάλμερς), με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να μιλάει την παραμονή του αγώνα με την ισπανική ομάδα για την απόκτηση του 29χρονου φόργουορντ.

"Ο Βλάντο είναι ένας Έλληνας παίκτης και κάθε καλός Έλληνας παίκτης, που θέλει να έρθει και να παίξει στην ΑΕΚ, μας ενδιαφέρει. Με αυτή την προοπτική, λοιπόν, αποκτήθηκε. Πιστεύω πως έχει και την διάθεση και την εμπειρία να μας βοηθήσει" ανέφερε αρχικά πριν αποσαφηνίσει πως "δεν υπάρχει καμία αποχώρηση".

Ακολούθως ρωτήθηκε αν υπήρχε ενδιαφέρον από το καλοκαίρι για τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, για να απαντήσει πως "υπήρχε, είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή".

Αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στην Μπούργος, σημείωσε πως "η Μπούργος είναι μια εξαιρετική ομάδα. Θα έλεγα πως είναι η καλύτερη που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Έχει πλήρες και γεμάτο ρόστερ, με πολύ έμπειρους παίκτες. Παίζουν πολύ καλό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του γηπέδου και θα πρέπει να κάνουμε ένα πάρα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές, για να νικήσουμε. Είναι σημαντικό να πάρουμε το πλεονέκτημα που κερδίσαμε χάρη στη νίκη που κάναμε την περασμένη εβδομάδα στην Μπαντίρμα, να το μετουσιώσουμε σε μια νίκη στο γήπεδο μας και γι' αυτό χρειαζόμαστε πολύ μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια του κόσμου στο ματς. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, θα είναι ένα ματς που μπορεί να το απολαύσει ο κόσμο".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ