BASKETBALL CH. LEAGUE

Αγγελόπουλος: "Θα λυθεί η ανώμαλη κατάσταση που ζούμε"

Αγγελόπουλος: "Θα λυθεί η ανώμαλη κατάσταση που ζούμε"

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κατά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ από την Βραζιλία εξήγησε πώς η ομάδα του βήμα - βήμα κατέκτησε δύο διεθνείς τίτλους.

Η ΑΕΚ μετά το Basketball Champions League κατέκτησε και το Διηπειρωτικό Κύπελλο και ο Μάκης Αγγελόπουλος λίγο μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας του από την Βραζιλία μίλησε για την "αναγέννηση" της Ένωσης.

"Βοήθησε και η τύχη για να έχουμε τρεις νικηφόρες παρουσίες σε τελικούς. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την ΑΕΚ, το ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι μεγάλη τιμή που έχουμε φέρει τους τελευταίους δύο διεθνείς τίτλους την τελευταία πενταετία", είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ στην κάμερα της Nova και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας στην Basket League και αν η κατάκτησή της είναι ένας από αυτούς:

"Τα μπάτζετ των ομάδων στις εγχώριες διοργανώσεις καθορίζονται κατά βάση από την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα μπάτζετ καθορίζονται από τη συμμετοχή στην EuroLeague και στο Basketball Champions League και για αυτό υπάρχει αυτή η δυσαρμονία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω πως θα λυθεί αυτή η κατάσταση που ζούμε, η ανώμαλη. Θα εξομαλυνθούν τα πράγμα και νομίζω πως θα έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Όσον αφορά για το χρειάστηκε κατά την διάρκεια της ενασχόλησής του με τα διοικητικά της ΑΕΚ, να αλλάξει πολιτική, τόνισε: "Φορές χρειάστηκε να αλλάξουμε τακτική. Η στρατηγική ήταν ίδια και απαράλλακτη. Χτίζουμε βήμα - βήμα και λιθαράκι - λιθαράκι. Η τακτική είναι ίδια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ