BASKETBALL CH. LEAGUE

Αποθέωση για τον Νίκο Ζήση στο ΟΑΚΑ

Αποθέωση για τον Νίκο Ζήση στο ΟΑΚΑ

Το χειροκρότημα που περίμενε να ακούσει εδώ και πολλά χρόνια, ο Νίκος Ζήσης το άκουσε το βράδυ της 3ης Απριλίου 2019 στο ΟΑΚΑ από τους φίλους της ΑΕΚ που δεν ξέχασαν την προσφορά του στην ομάδα.

Στο ματς της 24ης Οκτωβρίου 2018, στο ματς της τρίτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League 2018/19, o Νίκος Ζήσης δεν αγωνίστηκε. Ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε, πέντε μήνες μετά όμως ο πολύπειρος γκαρντ έκανε τεράστια προσπάθεια για να ξεπεράσει μια ίωση που τον ταλαιπώρησε με σκοπό να βοηθήσει τη Μπάμπεργκ στον δεύτερο προημιτελικό που θα δώσει πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Στα 35 του χρόνια πλέον, ο Ζήσης θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια επί ελληνικού εδάφους την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε έως το καλοκαίρι του 2005. Ακούγεται εντυπωσιακό, όμως η ΑΕΚ δεν βρέθηκε ποτέ στον δρόμο του από το 2005 μέχρι σήμερα, μετά από εκείνο το ΑΕΚ - Μπένετον Τρεβίζο στο κλειστό του Γαλατσίου (57-83). Ο κόσμος του χάρισε το πιο ζεστό του χειροκρότημα, άλλωστε σε αυτό το γήπεδο ο διεθνής πόιντ γκαρντ κατέκτησε με τα κιτρινόμαυρα χρώματα το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας, πίσω στο 2002. Μένει να δούμε αν οι δρόμοι των δύο πλευρών θα συναντηθούν ξανά το ερχόμενο καλοκαίρι...

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ