BASKETBALL CH. LEAGUE

Γιαννόπουλος: "Αν κάποιος είναι καλός σουτέρ, δεν μπορείς να κάνεις κάτι"

Γιαννόπουλος: "Αν κάποιος είναι καλός σουτέρ, δεν μπορείς να κάνεις κάτι"

Η μάχη της πρόκρισης στο Final Four του Βasketball Champions League μεταξύ της ΑΕΚ και της Μπάμπεργκ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως παρατήρησε και ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Η νίκη της ΑΕΚ επί της Μπάμπεργκ με δύο πόντους διαφορά ( 69-67) δεν ήταν αρκετή για να προκριθεί η Ένωση στο Basketball Champions League και ο Χάρης Γιαννόπουλος στάθηκε στα "μεγάλα" σουτ του Μπράις Τέιλορ και του Ταϊρίς Ράις, αλλά και σε όσα έγιναν στο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης.

"Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Παίξαμε καλά σε όλη την διάρκεια του ματς. Κρατήσαμε χαμηλά την Μπάμπεργκ, η οποία είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Στα τελευταία δύο λεπτά καταργούνται τα πλάνα και παίζουν ρόλο η προσωπικότητα και οι αποφάσεις των παικτών. Δυστυχώς για εμάς δεν πήγαν καλά. Δεν πιστεύω πως βιαστήκαμε. Το παιχνίδι γύρισε από τα τρία σουτ του Τέιλορ, στα οποία όλα υπήρχε ένα χέρι πάνω του. Σε ένα από αυτά νομίζω πως του έγινε και φάουλ και δεν δόθηκε. Όταν κάποιος είναι καλός σουτέρ, κάφορές δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Έπρεπε στο τέλος να προσπαθήσουμε όλοι λίγο περισσότερο για να φύγει η μπάλα από τα χέρια του Ράις.", δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος στην κάμερα της Nova, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας του στην Basket League.

"Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για αυτούς. Να περάσει αυτό το βράδυ και θα δούμε", αποκρίθηκε o 30χρονος φόργουορντ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ