BASKETBALL CH. LEAGUE

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ματσιούλις, θα κάνει εξετάσεις στην Αθήνα

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ματσιούλις, θα κάνει εξετάσεις στην Αθήνα

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι ο Γιόνας Ματσιούλις απέφυγε το κάταγμα στον αριστερό αγκώνα, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.

Η ήττα με τέσσερις πόντους από την Μπάμπεργκ ήταν "γλυκιά" για την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League . Ανάλογα ήταν και τα νέα από τις πρώτες εξετάσεις που έβγαλε στην Γερμανία ο Γιόνας Ματσιούλις, καθώς ο Λιθουανός φόργουορντ γλίτωσε τα χειρότερα, δηλαδή το κάταγμα στον αριστερό αγκώνα που φοβούνταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσε η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ, ο Ματσιούλις υπέστη " οστικό οίδημα κεφαλής αριστεράς κερκίδας (στον αγκώνα) με πιθανή συνδεσμική βλάβη" στην φάση του τραυματισμού του, η οποία συνέβη μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο της δεύτερης περιόδου. Αυτό ήταν τουλάχιστον το αποτέλεσμα του πρώτο απεικονιστικού ελέγχου που έγινε σε νοσοκομείο της Βαμβέργης. Θα ακολουθήσει λεπτομερής απεικονιστικός έλεγχος μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα, προκειμένου να διευκρινιστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Όπως και να 'χει, ο Ματσιούλις πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ.

Photo credits: FIBA

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ