BASKETBALL CH. LEAGUE

Μπάνκι: "Περιμένουμε δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις"

Μπάνκι: "Περιμένουμε δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις"

Ο Λούκα Μπάνκι τόνισε για την κλήρωση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ότι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των πρώτων και των τέταρτων ομάδων στους ομίλους του Basketball Champions League είναι πολύ μικρή.

Η ΑΕΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου, ωστόσο μόνο εύκολο δεν θεωρεί ο Λούκα Μπάνκι το έργο της "Ένωσης" στην φάση των "16" του Basketball Champions League με τον (4ο στον δικό του όμιλο) ΠΑΟΚ . Ο Ιταλός προπονητής παραδέχτηκε ότι ο "δικέφαλος" κάνει εξαιρετική χρονιά και ότι η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο δείχνει η βαθμολογική τους θέση.

" Ανανεώνουμε τις… μονομαχίες μας με τον ΠΑΟΚ, μετά το κύπελλο και το πρωτάθλημα και στο Basketball Champions League. Ο αντίπαλός μας πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά φέτος. Όπως έδειξε και ο δικός μας όμιλος, η διαφορά των ομάδων που τερμάτισαν στην πρώτη θέση μ' αυτές που τερμάτισαν στην τέταρτη είναι πάρα πολύ μικρή", τόνισε ο Λούκα Μπάνκι στις δηλώσεις που έκανε στο σάιτ της ΚΑΕ ΑΕΚ.

" Περιμένουμε να γίνουν δύο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα και να ξοδέψουμε όλες τις ευκαιρίες που έχουμε, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ