BASKETBALL CH. LEAGUE

Οι συγκλονιστικοί αριθμοί του Βινς Χάντερ στο Basketball Champions League

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός συναγωνισμού στο Basketball Champions League, o Βινς Χάντερ γράφει νούμερα που δεν τα συναντά κανείς σε αυτό το επίπεδο του μπάσκετ. Δείτε τι έχει καταφέρει ο Αμερικανός σέντερ και θα καταλάβετε.

Στα 24 χρόνια του, παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του κι αυτό δεν το καταλάβαμε απόψε με την απίθανη εμφάνισή του απέναντι στη Λιετκαμπέλις . Για την ακρίβεια, παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ, είναι ο MVP της ΑΕΚ στην τρέχουσα σεζόν μακράν του δεύτερου, είναι ο κορυφαίος του Basketball Champions League και δείχνει πως το καλοκαίρι θα πάρει την "καλή" μεταγραφή, ίσως διεκδικήσει και μια θέση στο ΝΒΑ στο οποίο προσπαθεί να χωρέσει από το 2015 κι έπειτα. Οι οπαδοί της Κυπελλούχου Ελλάδας ζουν τη δική τους Vinsanity κι ο Βινς Χάντερ γράφει νούμερα που δεν τα συναντά κάποιος συχνά σε αυτό το επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Σε 13 ματς, ο Χάντερ έχει τους εξής μέσους όρους:

18.7 πόντοι

69.1% στα δίποντα

60% στις βολές

7.7 ριμπάουντ

1.5 ασίστ

1.5 κλεψίματα

1.2 κοψίματα

23.4 ranking

ανά 26.4 λεπτά συμμετοχής

Ο Χάντερ είναι δεύτερος σκόρερ του Basketball Champions League, πρώτος σε εύστοχα δίποντα και τρίτος σε ποσοστό ευστοχίας με 0.4% μικρότερο από εκείνο του κορυφαίου όλων ΤαΣόν Τέιλορ της Χάποελ Ιερουσαλήμ που έχει όμως τις μισές προσπάθειες από εκείνον, τέταρτος στα ριμπάουντ, μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος στο σύστημα αξιολόγησης ενώ είναι 52ος σε λεπτά συμμετοχής (!!!) και όλα αυτά δίχως να έχει χάσει αγώνα της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επέμειναν το περασμένο καλοκαίρι σε εκείνον, ο Χάντερ συνέχισε να φορά τα κιτρινόμαυρα και όλοι αισθάνονται χαρούμενοι γι' αυτή τη συνεργασία που οδηγεί την ομάδα του Λούκα Μπάνκι στην πρώτη θέση του Γ' ομίλου και σε ένα καλύτερο "ματσάρισμα" στα νοκάουτ του Basketball Champions League.

Το video με το σόου του Χάντερ απέναντι στη Λιετκαμπέλις:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ