BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Ευκαιρία να αποδείξουμε την ποιότητά μας"

BASKET LEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε στον λογαριασμό της Ένωσης στο facebook για την κλήρωση στο Basketball Champions League.

Η κλήρωση της ΑΕΚ στο Basketball Champions League είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο στην Ένωση την αντιμετωπίζουν ως μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποδείξουν την ποιότητα που έχουν ως ομάδα. Αυτό υπογράμμισε άλλωστε και ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Ηλίας Παπαθεoδώρου, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε.

" Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα είμαστε και φέτος παρόντες σε μια τόσο καλή διοργάνωση όπως είναι το BCL που εξελίσσεται, βελτιώνεται και μεγαλώνει κάθε χρόνο. Αυτή η εξέλιξη της διοργάνωσης έχει προσθέσει πλέον πολύ καλές ομάδες, πολλά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ" τόνισε αρχικά ο Παπαθεοδώρου, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Φυσικά φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος, θα υπάρχουν πολλές ομάδες με υψηλούς στόχους και μία από αυτές θα πρέπει να είμαστε και εμείς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά. Με αυτό το σκεπτικό θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει μια γερή βάση και θα διεκδικεί τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια.

Ο όμιλος έχει πολύ καλές και παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα παίξουμε με ομάδες οι οποίες θα έχουν ποιότητα, έχουν πολύ κόσμο που τις ακολουθούν στα εντός έδρας παιχνίδια τους και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να αποδείξουμε την ποιότητά μας σαν ομάδα και τη νέα χρονιά".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ