BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν, πάμε για το 2-0"

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÂÏÍÍÇ (ÖÙÔÑÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÂÏÍÍÇ (ÖÙÔÑÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα καλύτερα είχε να πει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για τη Βόννη, μετά από τη νίκη που έδωσε στην ΑΕΚ το προβάδισμα στη σειρά (VIDEO).

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υποστήριξε μετά από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Βόννης ότι οι Γερμανοί είναι ανώτεροι από αυτό που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Ο Έλληνας προπονητής εξήγησε ότι η τριάδα των Ζήση - Ρέι - Λάνγκφορντ προσπαθεί να βρει ισορροπία και χημεία, ενώ είπε ότι ο Νίκος Γκίκας είναι έτοιμος να γυρίσει στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν τη Βόννη, ίσως ο κόσμος και τα media να μην τη θεωρούν τόσο ποιοτική. Είχαμε υπομονή και γι' αυτό κερδίσαμε. Κάναμε απλά το 1-0 και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για να πάμε εκεί και να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι. Η Βόννη είναι μια πολύ καλή ομάδα στη δημιουργία, βρήκε ρυθμό από το επιθετικό τρανζίσιον. Ενθουσιάστηκαν, πίστεψαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν.

Οι αλλαγές που χρησιμοποιήσαμε προς το τέλος, είναι κάτι που δεν μπορούμε να σπαταλήσουμε νωρίς, ώστε να έχουμε ένα όπλό. Το παιχνίδι πάντα το είχαμε υπό έλεγχο. Έπαιξε σημαντικό ρόλο ο τρόπος που χειριστήκαμε τις τελευταίες κατοχές. Ο τρόπος της άμυνας έχει σημασία, όχι το είδος. Η ένταση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η ενέργειά μας άλλαξε και έτσι πήραμε τη νίκη. Εχουμε να κάνουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει κάνει καλά παιχνίδια εκτός έδρας. Η σειρά είναι δύσκολη, πάντα τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα. Για να λειτουργήσουν όλα, χρειάζεται χρόνος. Από τη μία πλευρά, ο χρόνος είναι απαραίτητος. Από την άλλη, η προσωπικότητα των παικτών μας καλύπτει τον χρόνο. Θέλουμε να ομαλοποιήσουμε την κατάσταση και να βρούμε την κατάλληλη χημεία. Και στην άμυνα ρυθμό χρειαζόμαστε.

Ο Γκίκας είναι έτοιμος, απλώς πρέπει να προπονηθεί. Ο Ρογκαβόπουλος θα κάνει αύριο μια εξέταση και θα περιμένουμε να δούμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε, θα ήμουν ακόμη πιο χαρούμενος αν αυτός γινόταν συνέχεια. Η ομάδα μας αξίζει παραπάνω συμπαράσταση. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνουν κάθε εβδομάδα σε όλα τα αθλήματα, όμως χρειαζόμαστε τη βοήθειά του".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ