BASKETBALL CH. LEAGUE

Ανοιχτό να αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup ο Άρης αν αποκλειστεί από το BCL

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

H FIBA ανακοίνωσε τους ομίλους του FIBA Europe Cup προσθέτοντας και το όνομα του Άρη με την υποσημείωση ότι θα αγωνιστεί σε αυτή την διοργάνωση αν αποκλειστεί από το Basketball Champions League.

Στον Άρη θέλουν να έχουν τις επιλογές τους ανοιχτές. Αυτό δείχνει η ανακοίνωση της FIBA, η οποία ανακοίνωσε τους ομίλους του FIBA Europe Cup, τοποθετώντας με αστερίσκο τους "κίτρινους" στον 7ο Όμιλο με την υποσημείωση ότι θα βρεθούν εκεί αν αποκλειστούν από το Basketball Champions League (BCL). Θυμίζουμε ότι ο Άρης θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του στο BCL από την 1η προκριματική φάση με αντίπαλο τη Ντιναμό Τιφλίδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι με βάση το καταστατικό της η FIBA δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να αρνηθούν να αγωνιστούν στο FIBA Europe Cup σε περίπτωση αποκλεισμού τους από το Basketball Champions League. Το γεγονός πάντως ότι συμπεριλήφθηκε ο Άρης στους ομίλους του FIBA Europe Cup δείχνει ότι υπάρχει μία διάθεση στην ομάδα να έχει ολες τις επιλογές της ανοιχτές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην ίδια ανακοίνωση η FIBA τοποθέτησε την ομάδα που θα προκύψει από τα ζευγαρώματα του Λαυρίου στον 6ο Όμιλο.

Δείτε το σχετικό post:

Ανοιχτό να αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup ο Άρης αν αποκλειστεί από το BCL
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ