ΜΠΑΣΚΕΤ

Basketball Champions League: Μονομαχία κορυφής η ΑΕΚ, δύσκολο παιχνίδι για Προμηθέα

AEK - HAPOEL JERUSALEM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
AEK - HAPOEL JERUSALEM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χάποελ Ιερουσαλήμ (19:45) στη μονομαχία κορυφής του 3ου Ομίλου για την 8η αγωνιστική του BCL, ενώ ο Προμηθέας υποδέχεται την Οστάνδη (19:30) με στόχο ακόμα μία νίκη.

Η ΑΕΚ και ο Προμηθέας έχουν δύσκολες αποστολές σήμερα (11/12) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Basketball Champions League , στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χάποελ Ιερουσαλήμ (19:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) στη μονομαχία κορυφής του 3ου Ομίλου, αφού οι δύο ομάδες έκλεισαν τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 6-1. Στην προσπάθειά της αυτή, η "Ένωση" δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι στις τάξεις της τους Βασίλη Ξανθόπουλο, Βασίλη Καββαδά και Χάρη Γιαννόπουλο.

Λίγο νωρίτερα (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) ο Προμηθέας θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική του πορεία στην διοργάνωση, υποδεχόμενος την Οστάνδη για τον 4ο Όμιλο. Με νίκη οι Πατρινοί, που έκλεισαν τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 5-2, θα κάνουν ακόμα ένα βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ