BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Νίκη, αλλά αποκλεισμός για τον Κεραυνό Στροβόλου

Basketball Champions League: Νίκη, αλλά αποκλεισμός για τον Κεραυνό Στροβόλου

Ο Κεραυνός Στροβόλου κέρδισε εκτός έδρας τη Λιετκαμπέλις (82-77), αλλά η λιθουανική ομάδα πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους του Basketball Champions League.

Πολύ κοντά σε μια εντυπωσιακή ανατροπή δεδομένων έφτασε ο Κεραυνός Στροβόλου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιετκαμπέλις για τα προκριματικά του Basketball Champions League. Η κυπριακή ομάδα, που είχε ηττηθεί με -16 πριν από τέσσερις μέρες, βρέθηκε στο σημείο να διεκδικεί επί ίσοις όροις το εισιτήριο για τους ομίλους, αφού στο 29ο λεπτό του επαναληπτικού κατάφερε να ισοφαρίσει την εις βάρος του διαφορά από το πρώτο παιχνίδι.

Για ακόμη μία φορά όμως, η Λιετκαμπέλις πάτησε στο γκάζι στο φινάλε και χαμογέλασε τελευταία. Οι γηπεδούχοι παρότι απειλήθηκαν με αποκλεισμό, όντες στο -12 στο 36' του αγώνα, είδαν τον Κεν Μπράουν να τους κρατάει όρθιους και να τους βοηθάει να ηττηθούν μόλις με πέντε πόντους (82-77), με τον πρώην γκαρντ του Κοροίβου να τελειώνει το παιχνίδι με 32 πόντους (με 8/11 τρίποντα). Το τελικό -5 δεν "πόνεσε" τη Λιετκαμπέλις και της έδωσε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Basketball Champions League.

Η Λιετκαμπέλις θα βρεθεί στον Α' Όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με Ούνοτ Χολόν (Ισραήλ), Μανρέσα (Ισπανία), Σάσαρι (Ιταλία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Οστάνδη (Βέλγιο), Τουρκ Τέλκομ (Τουρκία) και Τόρουν (Πολωνία).

Photo Credits: FIBA

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ