BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ και Περιστερίου στο Top-16

BASKET LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην κλήρωση της 18ης Φεβρουαρίου 2020 θα μάθουν ΑΕΚ και Περιστέρι τους αντιπάλους τους στο Top-16 του Basketball Champions League.

Η κανονική περίοδος του Basketball Champions League 2019/20 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/2), με τις 32 ομάδες να έχουν δώσει από 14 αγώνες η κάθε μία. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση, εκεί θα βρίσκονται όμως και η ΑΕΚ και το Περιστέρι που θα παλέψουν σε διπλούς αγώνες για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ

Οστάνδη

Νίζνι

Βόννη

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Τουρκ Τέλεκομ

Χάποελ Ιερουσαλήμ

Σαραγόσα

Η κλήρωση θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου. Η ΑΕΚ θα έχει πλεονέκτημα έδρας, ενώ το Περιστέρι μειονέκτημα έδρας, με τις σειρές να κρίνονται στις δύο νίκες. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος αγώνας και (αν χρειαστεί) ο τρίτος, θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που έχει πλεονέκτημα έδρας.

Συνολικά, οι ομάδες που συνεχίζουν σίγουρα στο Basketball Champions League είναι οι: Τουρκ Τέλεκομ, Σάσαρι, Οστάνδη, Χάποελ Ιερουσαλήμ, ΑΕΚ, Μπαντίρμα, Νίμπουρκ, Τενερίφη, Νίζνι, Περιστέρι, Σαραγόσα, Ντιζόν, Βόννη, Μπεσίκτας, Λιετκαμπέλις, Μπούργος.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ