BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Χάτσερ και Μπράουν στην καλύτερη πεντάδα

Basketball Champions League: Χάτσερ και Μπράουν στην καλύτερη πεντάδα

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ του ΠΑΟΚ και ο Ριόν Μπράουν του Προμηθέα έκαναν θραύση απέναντι στην Χάποελ Χολόν και την Μπαϊρόιτ αντίστοιχα και βρήκαν θέση στην καλύτερη πεντάδα της 10ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Ο Γουίλιαμ Χάτσερ του ΠΑΟΚ και ο Ριόν Μπράουν του Προμηθέα Πάτρας ήταν κάτι περισσότερο από... κεφάτοι στις αναμετρήσεις με την Χολόν ( 92-77) και την Μπαϊρόιτ ( 95-83) αντίστοιχα και με την εμφάνισή τους κέρδισαν μία θέση στην καλύτερη πεντάδα της 10ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

O Αμερικανός γκαρντ του "Δικεφάλου" φόρτωσε με 26 πόντους το καλάθι της Χολόν με 5/6 τρίποντα, έδωσε 5 ασίστ και συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο Ριόν Μπράουν από την πλευρά σταμάτησε στους 31 πόντους με 14/18 σουτ εντός παιδιάς, μάζεψε 5 ριμπάουντ και είχε 29 ranking.

Επίσης, στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής βρέθηκαν και ο Ταμίρ Μπλατ της Χάποελ Ιερουσαλήμ (14 πόντοι, 8 ασίστ, 20 ranking), ο Τζέισον Ριτς της Μπεσίκτας (28 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 27 ranking0 και ο Κόλτον Άιβερσον της Τενερίφης (23 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 30 ranking).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ