BASKETBALL CH. LEAGUE

BCL: Εκτός με Μπιλμπάο στην πρεμιέρα η ΑΕΚ, το Περιστέρι υποδέχεται τη Σάσαρι

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÂÏÍÍÇ (ÖÙÔÑÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÂÏÍÍÇ (ÖÙÔÑÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπιλμπάο (13/10), ενώ το Περιστέρι θα τυποδεχτεί τη Σάσαρι (14/10).

Η κλήρωση στο Basketball Champions League τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για το Περιστέρι ήταν αναμφίβολα αρκετά δύσκολη και για τις δύο ελληνικές ομάδες που θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμες από το ξεκίνημα.

Η Ένωση έχει κληρωθεί στον Δ' όμιλο μαζί με τις Μπάμπεργκ (Γερμανία), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Καρσίγιακα (Τουρκία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Σολέ (Γαλλία), Φορτιτούντο Μπολόνια (Ιταλία) και μία εκ των Μπάλκαν (Βουλγαρία), Τσμόκι Μινσκ (Λευκορωσία), Λόντον Λάιονς (Μεγάλη Βρετανία), Νέπτουνας (Λιθουανία).

Το Περιστέρι από την πλευρά του θα αντιμετωπίσει στον Α' όμιλο τις Τενερίφη (Ισπανία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Σάσαρι (Ιταλία), Ρίγα (Λετονία), Ρίτας Βίλνιους (Λιθουανία) και μία εκ των Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ) Μπάκεν (Δανία), Μονς (Βέλγιο), Ανβίλ (Πολωνία).

Οι "κιτρινόμαυροι" στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Μπιλμπάο του Άλεξ Μουμπρού ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου με το τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 21:30

Μια μέρα αργότερα (14/10) θα πέσουν στη μάχη και οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" που θα υποδεχτούν στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” τη Σάσαρι (19:30).

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον Ηρακλή που θα δώσει το παρών στην προκριματική φάση. Ο "Γηραιός" έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει τον Κεραυνό (Κύπρος), ενώ αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντνίπρο (Ουκρανία) - Γκρόνιγκεν (Ολλανδία).

Το πρώτο παιχνίδι με τον Κεραυνό είναι εντός έδρας στις 15 Σεπτεμβρίου (21:30) και η ρεβάνς στην Κύπρο στις 18/11 (18:30). Σε περίπτωση που ο Ηρακλής τα καταφέρει περνώντας και τους τους δύο προκριματικούς γύρους, τότε θα τοποθετηθεί στον Β' Ομιλο μαζί με τις Νίμπουργκ (Τσεχία), Νίζνι (Ρωσία), Ντιζόν (Γαλλία), Σαραγόσα (Ισπανία), Φάλκο Σομπατέλι (Ουγγαρία), Τόφας Μπρούσα (Τουρκία) και Λούμπλιν (Πολωνία).

Αν, λοιπόν, οι "κυανόλευκοι" βρίσκονται στους ομίλους θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους στις 13 Οκτωβρίου εκτός έδρας με αντίπαλο την Ντιζόν (21:30).

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ